Soferul acesta a intrat voit intr-un biciclist! De ce sustine vinovatul ca a fauct-o. Imaginile sunt socante VIDEO

Publicat: 20 dec. 2017, 16:15 Autor: D. C. Life
Soferul acesta a intrat voit intr-un biciclist! De ce sustine vinovatul ca a fauct-o. Imaginile sunt socante VIDEO

Soferul acesta a intrat voit intr-un biciclist! Soferul acesta a intrat voit intr-un biciclist! Barbatul care conduce un Ford Mondeo a intrat voit intr-un biciclist. Acesta l-a trantit pe participantul la trafic pe marginea carosabilului. Biciclistul a fost in pericol grav cum soseaua era intens circulata.

Incidentul a avut loc in Colchester. Imaginile au fost surprinse de o camera de bord si trimise politiei. Autoritatile din Essex le-au facut publice in speranta ca il vor gasi pe vinovat. Si asa a fost!

In clipul video se vede clar cum posesorul de Ford a franat cu putere in apropierea ciclistului. Acesta era cu un prieten. La un moment dat, ciclistul a facut un semn catre soferul de Ford. In acel moment, masina a intrat in biciclist.

Soferul acesta a intrat voit intr-un biciclist!


Barbatul de 30 de ani a fost pus la pamant imediat. O ambulanta a venit la locul incidentului si l-a dus la spital. Acolo a fost tratat pentru rani minore. Cel mai rau s-a speriat. Soferul Fordului a plecat mai departe, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Masina era condusa de Ashley Merrett, in varsta de 30 de ani. Acesta a fost arestat mai tarziu, in cursul aceleiasi zile. Si-a recunoscut vina si a aparut in fata judecatorilor luna aceeasta. Sentinta va fi pronuntata in februarie 2018.

Publicat: 20 dec. 2017, 16:15 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×