Giani din „Las Fierbinti” sufera de o boala grava? Anuntul pe care l-a facut pe contul de socializare: „Sunt in pline investigatii!”

Publicat: 20 dec. 2017, 14:10 Autor: D. C. News 3

Giani din „Las Fierbinti” sufera de o boala grava! Constantin Dita, actorul care a dat viata celebrului personaj Giani din „Las Fierbinti” a facut pe contul un anunt pe contul de socializare care i-a ingrijorat pe fani.

Se pare ca actorul trebuia sa fie prezent la un spectacol de la sala Palatului unde trebuia sa urce pe scena, insa a fost nevoit sa-si schimbe planurile din cauza problemelor serioase de sanatate.

Giani si-a anuntat fanii printr-un mesaj pe care l-a postat pe Facebook. Chiar daca nu a dat prea multe detalii despre efectiunea de care sufera, vedeta a lasat sa se inteleaga ca este vorba despre ceva grav.

„Anunţ cât se poate de important:

giani din las fierbinti boala grava 1

giani din las fierbinti boala grava 1

Giani din „Las Fierbinti” sufera de o boala grava! A facut anuntul

Anul acesta nu o să particip la spectocolul de la Sala Palatului. M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiţi, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate…

Nu vreau să întru în detalii medicale, dar pot să spun că am aşteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăţi. Din păcate, nu e cazul, sunt în pline investigaţii în încercarea de a descoperi cauza.

Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoşi şi sper că toată povestea asta complicată o să dispară şi poate o să ajung să fac şi glume pe tema asta. Sper din tot sufletul să mă înţelegeţi”, a scris actorul pe contul sau de socializare.

Mesajul a starnit un val de reactii din partea prietenilor virtuali care i-au lasat nenumarate mesaje in care i-au urat sanatate si insanatosire grabnica.

Publicat: 20 dec. 2017, 14:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×