Chirurg dat in judecata de un oras! Ce le-a facut pacientilor operati. Le-a scris ceva pe FICAT la toti

Publicat: 15 dec. 2017, 14:18 Autor: D. C. News 3

Chirurg dat in judecata de un oras! Un britanic este dat in judecata de locuitorii orasului Birmingham. Acesta si-a recunoscut fapta. Numele lui este Simon Bramhall si are 53 de ani. Barbatul este chirurg si a operat mai multe persoane.

Chirurg dat in judecata de un oras pentru ca le-a scris pe ficat. Medicul si-a gravat initialele pe ficatul pacientilor sai. Medicul se folosea de un laser pentru a isi lasa semnatura. Incidentele au avut loc in anul 2013 pe pacientii care sufereau transplanturi.

Simon Bramhall, de 53 de ani, a pledat vinovat la ambele capete de acuzare. Acesta este acuzat de ultraj si vatamare. Doi pacienti aflati sub anestezie au marturisit ca acesta si-a lasat ‘amprenta’ asupra lor.

Chirurg dat in judecata de un oras!

Chirurg dat in judecata de un orasSimon Bramhall a avut mai multe transplanturi de ficat in 2013. Acesta isi lasa initialele SB pe ficatul fiecarui pacient. Niciunul din cei operati nu si-a dat acordul pentru acest lucru. Interventiile au avut loc la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham.

Fapta sa a fost descoperita de o victima care a suferit o a doua interventie. Chirurgul a ramas in libertate pana la verdictul tribunalului. Judecatorii ii vor da sentinta finala pe 12 ianuarie, informeaza Agerpres.

Chirurg dat in judecata de un oras“Este un caz ieşit din comun şi complex”, sustine procurorul Tony Badenoch, care a adaugat ca fapta este “o chestiune fără precedent legal în dreptul penal. Pledând vinovat, el a recunoscut că ceea ce a făcut nu era doar contrar eticii, ci şi inacceptabil pe plan penal.

Faptul că doctorul Bramhall şi-a gravat iniţialele pe ficatul unui pacient nu a fost un incident izolat, ci un act repetat în două ocazii, necesitând competenţă şi concentrare. Acest lucru a fost făcut în prezenţa unor colegi.”

Publicat: 15 dec. 2017, 14:18 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×