Luna Plină în Berbec pe 17 octombrie 2024. Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn cei mai afectați

Publicat: 17 oct. 2024, 12:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Luna Plină în Berbec, din 17 octombrie, anunță concluzii, încheieri de etape, o finalitate, culegerea roadelor unor demersuri începute la Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, când s-au inițiat acțiuni și pornirea pe un alt drum. Este un moment favorabil pentru a conștientiza dacă nevoile noastre au fost îndeplinite în relație, iar dacă s-au făcut prea multe compromisuri, să operăm o schimbare.

Configurația astrală este conflictuală cu aspecte tensionate, care se formează între Marte din zodia Rac, Pluton, planeta transformărilor profunde, din Capricorn și Luna Plina în Berbec.

Luna Plină în Berbec pe 17 octombrie 2024

Arhetipul Berbecului este despre un nou început, iar Luna Plină alături Chiron, aduce revelații și conștientizări, o trezire și mai ales o vindecare. Fiecare nativ își va da seama în ce domeniu de viață trebuie să ajusteze, și în funcție de context, unii vor reacționa impulsiv, iar alții vor fi blocați și vor evita să se manifeste.

De asemenea, Luna Plină în Berbec ne va ajuta să vedem mai clar lângă cine merită să mergem mai departe și ne putem baza și la cine trebuie să renunțăm. De asemenea, avem ocazia să deblocăm anumite domenii în care nu ne putem exprima așa cum simțim. Citește tot aici.

Viața zodiilor este pusă la încercare

Luna Plină în Berbec din 17 octombrie schimbă tot! Viața zodiilor este pusă la încercare. 

erbec: Ar trebui să fii mai atent decât toate celelalte semne zodiacale. Deși energiile aprinse vă sunt familiare, fiți în gardă: riscurile de răniri, certuri nefericite și conflicte sunt foarte mari. Canalizează-ți energia în sport sau activitate.

Taur: Luna Plină va trece destul de liniștit pentru tine – nici nu o vei observa. Cu toate acestea, ar trebui să stai departe de grupurile mari pentru a evita să intri în bucluc.

Gemeni: Luna Plină poate aduce surprize plăcute și, de asemenea, puteți acționa ca un diplomat, reconciliind două sau mai multe persoane. Nu uitați să vă distrați mult.

Rac: Racii trebuie să fie deosebit de atenți în această perioadă, deoarece energiile Lunii pline vă vor lovi puternic emoțional. Încercați să nu acordați atenție lucrurilor mărunte, altfel va fi dificil să faceți față anxietății. Citește mai multe aici.

Publicat: 17 oct. 2024, 12:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×