EXCLUSIV | Radu Vâlcan, cadou special de ziua Adelei Popescu: “Îmi place foarte mult” + În ce condiții ar accepta să lucreze din nou în televiziune

Publicat: 11 oct. 2024, 15:42 Autor: Andreea Archip Vedete

Adela Popescu a împlinit, zilele trecute 38 de ani și a fost sărbătorită în familie de băieții ei – Radu Vâlcan și copiii lor – Alexandru, Adrian și Andrei. Dacă anul trecut vedeta a avut parte de o aniversare atipică, respectiv Radu a închiriat o cameră la un hotel din Capitală, anul acesta a reușit să fie din nou inspirat și să o impresioneze de ziua ei. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, sărbătorita ne-a povestit despre cadourile simbolice și valoroase cu care au surprins-o oamenii dragi, rolul din Retreat Vama Veche, dar și proiectele legate de televiziune pe care le primește.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialelor de la Acasă TV, iar vara trecută au filmat pentru comedia regizată de Petre Năstase – Retreat Vama Veche. E drept că personajele lor nu prea interacționează, însă vedeta este convinsă că ar funcționa perfect dacă li s-ar ivi un astfel de proiect. Adela Popescu ne-a vorbit și despre propunerile pe care le primește în ceea ce privește revenirea pe micul ecran.

Adela Popescu: “E o gașcă frumoasă una peste alta și noi avem nervii tari”

Avanpremiera filmului Retreat Vama Veche este ca un cadou imediat după ziua ta de naștere.

Sincer, pe mine mă deranjează că nu au pus-o chiar de ziua mea de naștere, dar e bine și așa, că au putut copiii să stea liniștiți.

Cum este când complotează toți 4 și te surprind de ziua ta?

Ăla mic e și el cantitate neglijabilă, dă cu mâna în tort. Vrea el să sufle în lumânări, ceilalți se enervează: “Nu, dar trebuie să sufle mama!”, “Nu, dar vreau să suflu eu!” Dar e o gașcă frumoasă una peste alta și noi avem nervii tari!

Adela Popescu: “Radu mi-a luat un inel care îmi place foarte mult”

Care a fost cadoul de suflet pe care l-ai primit anul acesta?

Anul acesta am primit cele mai frumoase cadouri de când primesc eu cadouri. Și simbolice, dar și valoroase din toate punctele de vedere. Adică nu a fost un an în care am primit doar nu știu bijuterii. Am primit, de exemplu, niște tablouri absolut minunate. Am primit o față de masă, un set de farfurii foarte vechi și foarte frumoase. Deci am primit niște cadouri minunate. Radu mi-a luat un inel care îmi place foarte mult, cărți superbe.

Părinții cu ce te-au surprins?

Părinții mei au venit astăzi la București, nici nu m-am întâlnit cu ei, pentru că eram plecată la coafor, la machiaj (n.r. înainte de avanpremiera filmului Retreat Vama Veche). Ei au venit să stea cu copiii. Probabil că un cadou îmi vor aduce.

În copilărie cum arătau aniversările?

Simple bineînțeles, dar foarte frumoase. Tort făcut de casă, cu colegii  de la școală sau cu vecinii din sat. Nu era cu cadouri și alte lucruri.

Revii în muzică, așa i-ai promis unuia dintre băieți.

Deja mi-e teamă că nu mai am ce să fac. Lucrurile s-au dus la vale!

Te vedem pe marele ecran din 18 octombrie în comedia Retreat Vama Veche. Ce rol ai?

Personajul meu se numește Corina, este medic dentist, super fixistă, super obsedată de ordine și de curățenie. Are o relație stricată cu soțul ei, că abia a născut, e obsedată de control, dar până la urmă viața îi dă o palmă peste față și își revine.

Adela Popescu: „Cu televiziunea analizez bine. Trebuie să mă provoace, trebuie să fie altceva decât am făcut”

Cum a fost să te întâlnești din nou pe platourile de filmare cu Radu?

Radu a jucat foarte mult cu Lia, cu soția lui, cu Ada, pentru că el este marea dragoste a Adei din tinerețe. Eu doar îmi imaginam cum îi dau două peste față că mi-a rănit prietena, dar în rest noi nu prea am interacționat.

Dar îți dorești să lucrați din nou împreună?

Noi ne simțim bine împreună, adică evident asta și profesional ne potrivim foarte bine. Dacă apar proiecte, de ce nu?

Cu televiziunea ce mai faci?

Cu televiziunea analizez bine. De când sunt mamă și am copii și sunt mici, analizez foarte bine propunerile pe care le primesc. Trebuie să mă provoace, trebuie să fie altceva decât am făcut, trebuie să-mi aducă ceva în plus care să merite să mă țină departe de ei chiar și pentru un timp scurt.

foto: social media

Publicat: 11 oct. 2024, 15:42 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×