Șefa ANM a dat verdictul! Cum o să fie vremea de Crăciun și Revelion în România

Publicat: 07 oct. 2024, 11:38 Autor: Loredana Dumitrașcu News

Șefa ANM a dat verdictul! Cum o să fie vremea de Crăciun și Revelion în România. 

Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru Crăciun și Revelion. Noile date meteorologice sunt surprinzătoare, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, îndeosebi pentru noaptea dintre ani. Iată ce spun specialiștii în meteorologie despre vremea în București și marile orașe din țară.

Vremea de Crăciun și Revelion în România. Sunt vești noi din partea meteorologilor Accuweather. În anumite zone ale României, de Crăciun și Revelion, se vor înregistra precipitații sunt formă de lapoviță și ninsoare. În parte sudică a României se vor înregistra temperaturi minime sub pragul de înghet. În zonele montane, temperaturile minime ating -10 grade Celsius. Specialiștii în meteorologie au emis, momentan, o prognoză pentru luna decembrie 2024. Vremea va fi surprinzătoare atât în București, cât și în marile orașe. Citește toată informația aici.

Meteo din bătrâni pentru luna octombrie 2024

Pe 2 octombrie – ceva vânt rece și o vreme destul de schimbătoare.

Pe 3 în unele zone montane va cădea bruma.

Pe 4 și este bine. Pe 6, 7, 8 și 9 în zona montană cade zăpadă.

În schimb pe 10, iese soarele! Pe 11 va fi înnorat și mai frig. Pe 12 și 13 avem parte de zăpadă în anumite zone submontane și montane.

Dar pe 14 răsare soarele! Pe 15 – un nor. Pe 161718 anumite zone din țară vor beneficia de ploaie dar nu o ploaie de toamnă, ci mai mocănească, spre iarnă, spune Mihai Voropchievici la Antena 3.

Din 20 până spre 23 vremea se mai îndulcește.

24, 25, 26 se îndreaptă vremea și e bine. Apoi, până pe 31, în anumite zone zăpada își face prezența.

Aceasta este prognoza pentru luna octombrie conform Gromovnicului din bătrâni.

foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 07 oct. 2024, 11:38 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×