Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit! Petrecere fastuoasă în Snagov + Condiția impusă invitaților

Publicat: 06 oct. 2024, 15:25 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit! Petrecere fastuoasă în Snagov + Condiția impusă invitaților.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „DA”. Cei doi și-au unit destinele, iar petrecerea de nuntă se anunță a fi una fastuoasă. Vor fi prezenți oameni importanți din politică și lumea medicală. Celebra actriță s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca totul să fie bine pus la punct, însă are și o serie de cerințe pe care invitații trebuie să le respecte.

De mai bine de un an, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu. Cei doi au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor și sunt cât se poate de discreți. Aparițiile lor împreună sunt destul de rare. De asemenea, s-au ferit să facă orice declarație despre povestea de iubire pe care o trăiesc. Așadar, și nunta a fost planificată în mare secret. Citește mai multe aici.

Actriţa, primele declaraţii despre sarcină

Monica Bîrlădeanu a fost invitată în cadrul ediției speciale de Revelion de la ProTV, iar la un moment dat a fost întrebată ce planuri are pentru noul an. Declaraţiile sale au surprins atunci pe toată lumea. Actriţa a mărturisit că în 2024 își dorește să aibă o masă plină, însă abia la sfârşitul anului poate dezvălui ce a vrut, de fapt, să spună.

„Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a spus Monica Bîrlădeanu, în cadrul emisiunii televizate.

După această confesiune, invitații din emisiune au reacționat instant, în special Matilda Pascal Cojocărița, care a spus: „E gravidă, e gravidă”.

De aici au apărut și zvonurile, potrivit cărora Monica Bîrlădeanu ar fi însărcinată. Informaţia s-a viralizat rapid în mediul online, iar vedeta a ţinut să explice cum stau, de fapt lucrurile.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a transmis Monica Bîrlădeanu, într-o posatre făcută pe contul ei de Instagram.

foto: social media

Publicat: 06 oct. 2024, 15:25 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×