EXCLUSIV | Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi de povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună

Publicat: 02 oct. 2024, 11:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi de povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună. În această seară, într-o nouă ediție Visuri la cheie, vom putea vedea povestea emoționantă a familiei Olariu, compusă din trei frați: Dana, Cristian, Mihaela. Dana, sora cea mare, are și o fiică, pe Izabela.

Dana este cea care și-a asumat responsabilitatea de a ține familia unită, după ce mama lor a murit în urma cancerului.

O poveste emoționantă, care și-a pus amprenta asupra membrilor echipei Visuri la cheie. Omid Ghannadi, cu glasul tremurând, va spune, în această seară, că el este cel câștigat din întâlnirea cu familia Olariu: „Nu-l puteam lăsa pe Cristi cu lacrimile lui, cu singura dorință de a avea o cameră, cât de mică. Eu am tras lozul câștigător! Am putut să mă bucur de reacția lui Cristi din plin, să văd fața lui și entuziasmul lui, explozia lui… vorbitul după foarte multă vreme, odată ce și-a văzut camera. Camera lui Cristi este camera pe care mi-am dorit-o când eram copil!”.

Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi de povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună

Vedeți mai jos ce va spune familia Olariu despre această experiență:

Ce ai simțit în momentul în care ai auzit de afară cum era strigat numele familiei tale?

În momentul în care ne-am auzit numele strigat de echipa Visuri la cheie și am ieșit afară și i-am văzut pe toți, parcă mi-am văzut visul cu ochii, deoarece știam că dacă au venit, nu vor pleca! M-au încercat mii de emoții în ziua aceea.

Ce înseamnă pentru voi faptul că ați avut parte de vizita echipei Visuri la cheie?

Faptul că am fost vizitați de echipa Visuri la cheie a fost ca o binecuvântare. Am înțeles că rugăciunile spuse ani la rând au fost auzite. Am învățat că ajutorul îl primești când este nevoie, nu când vrei. Am avut ocazia să cunoaștem oamenii minunați din echipă și cu siguranță este o experiență unică în viață, de care nu oricine are parte. Pentru asta, vă mulțumim!

Ce ai simțit când ai intrat în casă și ai văzut renovarea finală?

Când am văzut casa mi s-a tăia respirația;  m-am gândit că nu aș fi putut să fac asta nici în 10 ani. Am văzut-o perfectă, primitoare și tot ce am văzut în casă, când am intrat a fost neașteptat. Suntem foarte recunoscători pentru tot!

Dacă povestea familiei tale ar putea fi spusă în doar câteva fraze. Care ar fi acelea?

Dacă aș descrie familia noastră în câteva rânduri ar fi că am fost o familie încercată încă de la început și în același timp o familie iubită de Dumnezeu. O familie în care lupta este o obișnuință, o familie care are nevoie de timp să proceseze când se întâmplă ceva frumos.

De ce nu ar trebui niciodată să încetăm să credem în visurile noastre?

Ma gândeam de ce nu ar trebui sa încetam sa visăm… Aș spune că asta ne ține focul aprins. Acel lucru la care visăm ne ghidează în viață iar toate acțiunile  noastre se învârt în jurul a ceea ce visăm. Vă mulțumesc!

foto: PR PRO TV

Publicat: 02 oct. 2024, 11:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×