Mihai Morar îi dă replica lui Flick + Reacția lui Daniel Buzdugan: „Să fie sănătos”

Publicat: 27 sept. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

A tăcut trei ani, timp în care relația lui de prietenie cu Răzvan Popescu, Mihai Morar, Speak și Mihai Bendeac s-a răcit și mai mult. A fost de vină soția? Au fost de vină prietenii, care o nu o plăceau pe soție? A fost de vină el? Flick Domnul Rimă își spune acum partea lui de adevăr.

Flick: „Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”

„Pentru nici unul dintre oamenii aceștia nu aș spune că relația s-a rupt. Pentru că una e să se rupă, alta e să se răcească. Eu cu toți dintreei, cu unii mai mult, cu alții mai puțin, în anii ăștia m-am mai întâlnit. Cu toți am dat mâna, cu toți m-am salutat. Cu Speak m-am întâlnit acum o lună, la mall. S-a jucat puțin cu Eva, salut, nu mă întorc pe partea ailaltă pe stradă.

M-am văzut cu Popescu la mall, cu Bendeac am vorbit acum o lună. Din partea mea, nu aș numi că s-au rupt, ci că s-au răcit. Eu nici nu m-am dus cu pălăria scoasă în fața lor, să-i sun, să îmi cer scuze pentru ceva, căci după reperele mele nu am greșit. Eu consider că un prieten ți-e prieten indiferent cât ai fi tu de nebun. Bă, a fost nebun, s-a căsătorit, băi, e nebunia lui. Dacă mi-e prieten, îl înțeleg.

Am simțit că nu am de ce să îmi cer scuze și timpul mi-a demonstrat asta. Dacă m-aș fi despărțit după trei luni, poate aș fi zi, uite, ăștia au avut dreptate. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul și nu am smțit niciodată momentul să pun eu mâna pe telefon și să zic iartă-mă. A vorbit relația mea pentru mine. Sunt aici, am un copil, sunt fericit. Nu o să dau nume, dar din oamenii ăștia pe care mi i-ai spus, unul dintre ei mi-a scris, m-a sunat, ne-am văzut, am fost la el acasă, am povestit. Nu vreau să intru în detalii.

Ce vreau să spun, repet, poate după reperele lor am greșit, îmi cer scuze pentru asta, dar cel puțin în momentul ăsta, nu știu ce o fi peste un an sau trei, nu simt să pun eu mâna pe telefon și să îi sun. Consider că nu am greșit cu nimic. Deși unii m-au blocat, sunt blocat, eu n-am blocat pe nimeni.

Sunt împlinit, nu am momente să mă gândesc, băi, oare am greșit cu ceva? Nebunia asta din capul meu, povestea asta pe care am dus-o cu Denisa…adică dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”, este discursul ferm al lui Flick.

Mihai Morar îi dă replica lui Flick + Reacția lui Daniel Buzdugan: „Să fie sănătos”

A doua zi dimineața, la Morning ZU, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au ascultat momentul la radio. Așadar, cei doi prezentatori ai matinalului de la ZU au vrut să își spună și ei punctul de vedere.

„Este alegerea lui și treaba lui. Nu înseamnă că dacă nu ne sunăm, am ceva cu el sau nu ne vorbim. Dacă ne întâlnim, atunci o să vorbim. Să fie sănătos. Este alegerea lui”, a spus Mihai Morar la Radio ZU.

Daniel Buzdugan a încercat să fie diplomat, având în vedere că este nașul de cununie al lui Flick.

„Eu nu știu ce să spun. Este treaba lui, are familia lui”, a spus și Daniel Buzdugan.

foto: social media

Publicat: 27 sept. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×