Alertă la Auchan! Magazinul cere oamenilor să aducă înapoi un produs și să nu îl consume

Publicat: 27 sept. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu News
Alertă la Auchan! Magazinul cere oamenilor să aducă înapoi un produs și să nu îl consume

Alertă la Auchan! Magazinul cere oamenilor să aducă înapoi un produs și să nu îl consume.

Un lot dintr-un sortiment de pâine este retras din magazinele Auchan din cauza suspiciunii de contaminare cu corp străin. Cei care au cumpărat produsul sunt rugaţi să nu îl consume şi să îl returneze pentru a primi înapoi cotravaloarea, relatează News.ro.

Magazinul cere oamenilor să aducă înapoi un produs și să nu îl consume

”Grupul Auchan efectuează rechemarea produsului Auchan Toast cu faina integrală 600g. Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu corp străin”, potrivit unui anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Persoanele care au achiziționat produsul sunt rugate sa nu il consume, să-l returneze la Serviciul Clienti de unde l-au cumparat si vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara.

Doar produsele cu data de expirare 01.10.2024 care fac parte din lot 74 sunt vizate de rechemare. Detaliile produsului sunt: AUCHAN RR TOAST INTEGRAL 600 g EAN 5949084017052 lot 74, data de expirare 01.10.2024.

De unde provine carnea de porc de la Auchan 

Magazinele Auchan sunt populare și prezente în toată România, oferind clienților o gamă completă de produse. Aici, pot fi găsite de la alimente precum carne, ouă, lactate și făinoase, până la articole de igienă, produse pentru animale, accesorii pentru casă și grădină, dar și electrocasnice. 

 Asemenea altor retaileri, Auchan oferă frecvent reduceri la o varietate de produse. De obicei, articolele de bază, cum ar fi pâinea sau carnea, beneficiază de prețuri reduse. Din acest motiv, mulți români se grăbesc să profite de aceste oferte, fără să mai acorde atenție etichetei produselor. 

 De unde provine carnea de porc din aceste magazine? Direct din România. Retailerul lucrează cu furnizori locali, ceea ce le permite clienților să se bucure de produse proaspete și de calitate, conform Fanatik.ro. 

„Un procent de 95% din produsele agro-alimentare comercializate în lanţul Auchan este reprezentat de produse româneşti. Mai mult, carnea pe care o comercializăm este 100% din România, de la ferme autohtone. 

Pentru a ajunge la această performanţă, colaborăm strâns cu Ministerul Agriculturii pentru a identifica fermierii care au capacităţi de producţie corespunzătoare”, declara Tiberiu Danețiu, directorul de marketing al Auchan România, în cadrul unei audieri la Camera Deputaţilor, conform Profit.ro. 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 sept. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×