Ultima fotografie cu Viorel Lis! Oana a făcut anunțul: „Să valorizăm sufletul unui om”

Publicat: 24 sept. 2024, 12:46 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile în această perioadă. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme mari de sănătate. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat și un mesa dureros împreună cu o fotografie cu politicianul.

Oana Lis a publicat o fotografie cu fostul edil al Capitalei într-o stare destul de gravă, unde se vede stând pe marginea patului. Vedeta a menționat că cea mai grea boală cu care se confruntă soțul ei este singurătatea, deoarece nu îl mai sună nimeni și nu mai are alt contact cu persoanele ce i-au fost alături la un moment dat.

Ultima fotografie cu Viorel Lis! Oana a făcut anunțul: „Să valorizăm sufletul unui om”

„Boala bătrâneții e de fapt singurătatea. Telefonul nu mai suna…La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poti face ceva pentru ei. Altlfel, esti un „moș” sau o „babă „. (majoritatea asa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor…) . De aceea, e bine sa vedem și sa simțim și sa valorizam sufletul unui om, nu functia lui”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

„Pentru mine, Vio are același suflet ca acu 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva si pentru asta, ii voi fii loiala toată viata. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru ca astea sunt și valorile mele personale si aceste valori nu ti le poate lua nimenea. Cu Dumnezeu înainte!”, a mai spus soția edilului.

Oana Lis, despre infidelitatea soţului

În cei 25 de ani de căsnicie, Oana Lis recunoaşte că au trecut împreună prin multe. Momente mai mult sau mai puţin grave. La un moment dat, blondina l-a bănuit chiar că o înşeală.

„Avem 25 de ani de relație, în atâta timp s-au întâmplat atâtea lucruri. L-am mai prins eu pe el cu minciuna, dar și el pe mine. Și cazuri mai ușoare, mai grave, dar am trecut peste cu simțul umorului, acceptare. De exemplu, eu stăteam într-un apartament mic și el știa că eu dorm, iar el era la bucătărie. Eu m-am trezit și aveam nevoie de ceva de pe hol, ușa era închisă la bucătărie. Asta acum 15 ani. L-am auzit vorbind la telefon și se auzea tare și îi vorbea cu „tu”a spus Oana Lis, în podcastul lui Jorge.

La momentul respectiv, Oana nu s-a mulţumit cu explicaţiile pe care soţul ei i le-a oferit şi a încercat să afle mai multe.

„Am deschis ușa repede și am întrebat cine era la telefon, a zis că era fata lui. Eu am știut că nu era, apoi a început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși, cum face omul când e prins. Fără să vreau, eram pe hol și am auzit. I-am zis să îmi dea telefonul să mă uit și mi-a zis că era o tipă care l-a rugat să-i găsească un loc de muncă și să se vadă la o cafenea. I-am zis că vin și eu, dar după a făcut în așa fel încât nu a mai zis nimeni de întâlnire și nu am mai zis nici eu nimic”, a mai spus aceasta.

foto: social media

Publicat: 24 sept. 2024, 12:46 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×