EXCLUSIV | De ce a ales Jorge școală privată pentru copii: “Cheltuieli pe toate părțile” + Ce spune artistul despre banii lor de buzunar

Publicat: 17 sept. 2024, 12:52 Autor: Andreea Archip Vedete

Jorge și Ramona Prodea au celebrat în august 11 ani de căsătorie. Cuplul face echipă atât acasă, cât și profesional, cele mai recente investiții ale lor fiind în apartamente la malul mării și, mai nou, într-o afacere cu diamante unde au intrat ca parteneri. Le merge bine, dar și muncesc pe măsură. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, artistul ne-a povestit în cât timp speră să își recupere cei 600.000 de euro băgați în imobile, de ce a optat pentru sistemul de învățământ privat pentru copii, dar și despre banii acestora de buzunar.

Jorge și Ramona Prodea sunt părinții unui băiețel, David, în vârstă de 7 ani și jumătate. Fiecare mai are din căsătoria anterioară câte o fată, Karina, respect Ilinca.

Jorge: “În primii 5-6 ani numai în vacanțe am stat. Plecam de 10 ori pe an”

Cuplul a petrecut o săptămână de vacanță în vară, în Turcia, alături de cei 3 copii, timp în care au mai și lucrat, astfel încât să îmbine armonios muzica și viața de antreprenor. Ei a investit 600.000 de euro în 5 apartamente la mare, care sunt închiriate până la finalul acestei luni și care au mers bine.

“Vacanțe am tot avut în primii ani de căsnicie. Cred că în primii 5-6 ani numai în vacanțe am stat. Plecam de 10 ori pe an. Am zis că dacă investeam de când ne-am căsătorit în apartamente, acum mergeam doar din chirii, asta este”, a punctat el.

Ca orice investiție, are nevoie și de un timp pentru a-și scoate banii. “Probabil undeva între 7-8 ani, dacă totul e ok pe planetă și România este un loc safe. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, în ziua de astăzi nu mai e o certitudine, nu mai poți să faci preconizări. Trebuie să ne bucurăm de prezent, trebuie să ne bucurăm de azi și să ne ajute Dumnezeu să lăsăm lucrurile bine pentru copii”, ne-a mai spus Jorge.

Ce spune Jorge despre banii de buzunar ai copiilor: “Asta e norocul lor: că iau din două părți, mai puțin David”

Jorge și Ramona sunt părinții a trei copii: Ilinca, fata Ramonei din relația anterioară, Karina, fiica lui din mariajul cu Alina Laufer și David, băiatul lor. Au vârste diferite, cerințe diferite și, prin urmare, și provocările sunt pe măsură. Așa că au învățat să se adapteze vârstei fiecăruia în parte. Mezinul are 7 ani și jumătate, Karina este adolescentă, fiind în clasa a zecea la liceu, iar Ilinca este în ultimul an de facultate.

Cheltuieli pe toate părțile. Banii sunt punctul comun, deci oricum, orice aș face, te adaptezi repede că toți vor bani, toți vor chestii”, a spus, pentru CIAO.RO, Jorge.

Artistul ne-a mărturisit că la capitolul bani de buzunar – fetele sunt cele mai norocoase, deoarece primesc din două părți. “Karina are bani de buzunar, normal, îi dăm și eu și maică-sa, nu e asta vreo problemă, nu a existat niciodată. Asta e norocul lor că iau din două părți, mai puțin David. Ambele fete iau din două părți, șpaga lor!”, a precizat, pentru CIAO.RO, Jorge.

Jorge: “Consider că învățatul în exces la toate materiile nu cred că e benefic și atunci vrem să ne focusăm pe talentele lor”

Artistul spune că a optat pentru o școală privată pentru copii săi, el având experiența și cu sistemul de învățământ la stat și ne-a explicat de ce a făcut această schimbare.

“David are 7 ani jumate, e la o școală privată, e în anul trei, învață în engleză, e pe stilul Cambridge. Parțial au fost fetele, până la un punct au fost ambele la școală de stat, după care am vrut și altceva. Nu știu dacă e mai sigur sistemul privat, dar știu că ne concentrăm pe abilitățile lor și pe ce sunt ei foarte buni.

Consider că învățatul în exces la toate materiile nu cred că e benefic și atunci vrem să ne focusăm pe talentele lor, pe ceea ce ei sunt capabili și îi încurajăm să își descopere pasiunea cât mai repede în viață și să meargă pe drumul acela. Să fie cei mai buni în domeniul acela, pentru că eu nu vreau să fie cei mai buni la toate materiile. Vreau să fie ei foarte buni în ce fac și să le placă ceea ce fac, pentru că atunci când iubești ce faci, nu simți că muncești și lucrurile vin natural și ușor. Îți faci și tu misiunea, că de aceea vii aici să creezi ceva, să lași ceva în urmă”, a declarat, pentru CIAO.RO, Jorge.

Foto: Instagram

 

Publicat: 17 sept. 2024, 12:52 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×