Cum arată sora Ilonei Brezoianu. Alina este mai mare cu 10 ani

Publicat: 11 sept. 2024, 10:35 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cum arată sora Ilonei Brezoianu. Ilona Brezoianu are o viață personală discretă. Puține persoane știu cum arată părinții și sora ei, deși ea face parte din lumea mondenă de foarte mulți ani. Ei bine, astăzi a venit momentul ca fanii să facă cunoștință cu sora actriței, Alina.

Aceasta a profitat de ziua specială de astăzi, în care o aniversează pe sora ei, și a făcut publică o imagine cu ea. Alina este mai mare decât Ilona Brezoianu cu 10 ani și astăzi împlinește vârsta de 44 de ani. Ilona Brezoianu i-a făcut o urare secială surorii sale. Cele două au o relație apropiată.

”Ființa asta superbă e sora mea și azi face 44 de ani! Scuze că am zis vârsta, nu se face, dar ești top! La mulți ani, cap! Și nu are botox, atât”, a scris Ilona Brezoianu pe rețelele de socializare.

Cum și-a cunoscut Ilona soțul

În urmă cu ceva timp, Ilona a fost invitată în podcastul „La Țocii”, acolo unde a vorbit despre cum l-a cunoscut pe alesul inimii ei alături de care și-a unit destinele.

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu.
E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”.

Sursă foto: social media

Publicat: 11 sept. 2024, 10:35 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×