A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct

Publicat: 11 sept. 2024, 10:13 Autor: Loredana Dumitrașcu News

A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct.

Cristian Rîmbu s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani, în urmă cu puțin timp. Este doliu în Botoșani, după vestea că artistul a murit. Cristian Rîmbu a fost cunoscut drept ”maestrul naiului”, fiind foarte iubit de către români datorită talentului său.

A murit maestrul naiului din România!

Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct. Nimeni nu a mai putut să îi salveze viața din calea morții. Cristian Rîmbu a fost declarat decedat, în cele din urmă. Au rămas multe lacrimi și multă durere după moartea lui.

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Capela bisericii Sfinților Împărați Constantin și Elena din Darabani. O mulțime de oameni s-au adunat în jurul sicriului său, pentru a-și lua rămas bun de la el.

Cristian Rîmbu a avut o carieră de succes

Cristian Rîmbu a fost foarte cunoscut datorită succesului său în muzică și devotamentului de care a dat dovadă în toți acești ani. Fanii sunt îndurerați de vestea că a trecut în neființă, iar mesajele transmise pe rețelele de socializare, după moartea lui, au exprimat acest lucru.

”De două zile nu pot accepta că domnul Cristi Rimbu numai este. Nu imi dau pace. Acum două săptămâni mâncam cu el la masă acasă la dumnealui. Mă uitam in comentarii și asteptam ca măcar unul să spună că e o glumă proastă. Dacă toți îi spun condoleanțe.

Eu știu că Cristi Rimbu nu este mort. El trăiește prin naiurile, fluierele care le-a construit pentru noi toți. (…) Îți mulțumesc pentru tot. Te voi purta in sufletul meu până voi veni si eu la tine”, a scris un fan, pe rețelele de socializare.

foto: social media

Publicat: 11 sept. 2024, 10:13 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×