Cât a costat-o pe Betty Salam descalificarea de la Asia Express! Producătorii i-au băgat în buzunar o sumă frumușică

Publicat: 07 sept. 2024, 16:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cât a costat-o pe Betty Salam descalificarea de la Asia Express! Producătorii i-au băgat în buzunar o sumă frumușică la final.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au plecat din emisiunea Asia Express, din cauza accidentării artistei. Fiica lui Florin Salam s-a confruntat cu momente dificile încă din prima ediție a show-ului, însă și-a dorit să lupte până la capăt. Din păcate, n-a reușit, căci accidentarea la picior n-a lăsat-o. Medicul a considerat că situația ei este fragilă și astfel nu i-a mai dat voie să facă efort fizic.

„Acest joc presupune un efort fizic care pentru tine ar fi imposibil de realizat. Doctorul a interzis total participarea ta. Să te ferim de acest risc pentru că piciorul tău e deja fragil. Ne pare rău, a fost o coincidență.” , a spus Irina Fodor, în timpul emisiunii.

Betty Salam nu s-a întors cu mâna goală de la Asia Express, ci cu o sumă frumușică. Cântăreața a primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă.  Adică pentru o săptămână de difuzare, ceea ce înseamnă 4 zile de filmări, vedeta s-a ales cu nu mai puțin de 10.000 de euro.

Ce poartă mereu Betty Salam cu ea. A luat-o chiar și în Asia Express

Betty Salam și Cătălin Vișinescu participă la Asia Express – Drumul Zeilor de la Antena 1. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună un băiețel pe nume Matthias.

Betty și Cătălin și-au pregătit bagajul pe care trebuie să îl care în competiție. Astfel, Betty a explicat la cameră ce nu îi lipsește niciodată din geantă. Este vorba despre o carte de rugăciuni.

„Aceasta este cartea mea de rugăciuni. Oriunde merg o iau cu mine și mereu mă rog. Chiar și în această dimineață mi-am spus rugăciunea și m-am rugat pentru noi”, a spus Betty Salam la Asia Express.

foto: social media

Publicat: 07 sept. 2024, 16:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×