Fiul Ioanei Tufaru a fost refuzat de 4 școli + Cum a reușit să-i cumpere rechizite de doar 17 lei

Publicat: 07 sept. 2024, 15:24 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fiul Ioanei Tufaru a fost refuzat de 4 școli. Cum a reușit fiica Andei Călugăreanu să-i cumpere lui Luca rechizite de doar 17 lei.

Ioana Tufaru Mardare este mândră de fiul ei, Luca, proaspăt școlar. Micuțul merge la școală și se descurcă destul de bine, după cum spune mama lui. Limba română, engleza și religia sunt materiile lui preferate, în timp ce matematica este materia care nu-I place deloc. Atunci când ia note bune, Luca este răsfățat de părinții Ioana Tufaru Mardare și soțul ei, Ionut. Cei doi încearcă să petreacă mai mult timp lângă el, să se implice în creșterea și educarea lui.

Fiul Ioanei Tufaru a fost refuzat de 4 școli

Cei doi s-au mutat cu chirie de câteva luni de când nu mai locuiesc în garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali, iar cheltuielile sunt mult mai mari. Practic, ei acum plătesc și chirie, dar și utilități, lucru care nu se întâmplă pe vremea când locuiau sub “aripa” lui Gigi Becali.

Însă chiar dacă au cheltuieli mai mari, Ioana Tufaru și soțul ei reușesc  se descurce în așa fel încât fiul lor  nu simtă  îi lipsesc cele necesare.

Ioana Tufaru a reușit să cheltuiască o sumă atât de mică pe rechizite datorită ajutorului acordat de o biserică. Copilul va primi un ghiozdan plin cu tot ce are nevoie pe parcursul anului școlar. Aceasta a cumpărat doar rechizitele care lipseau, adică pensule, lipici și creioane cu doar 17 lei.

Cum a reușit să-i cumpere rechizite de doar 17 lei

Luca nu are uniformă la școală, așa că Ioana Tufaru i-a cumpărat și un tricou la reducere. Aceasta a precizat că urmează să mai cumpere doar un stilou. Ea preferă să investească banii în cărți și haine.

Băiatul acesteia este nerăbdător să se întoarcă la școală și i-a spus mamei sale că vacanța i s-a părut prea lungă. Copilului i s-a făcut dor de colegii săi și de doamna învățătoare.

foto: ciao.ro

Publicat: 07 sept. 2024, 15:24 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×