Cu ce se ocupă Cristian Chiriță, bărbatul alături de care Larisa Iordache așteaptă un copil. Are o carieră de succes la 23 de ani

Publicat: 04 sept. 2024, 10:01 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cu ce se ocupă Cristian Chiriță, bărbatul alături de care Larisa Iordache așteaptă un copil. Are o carieră impresionantă. 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt soț și soție de pe 8 iunie, îndrăgostiții oficializându-și relația la mai puțin de un an de când s-au cunoscut pe o rețea de socializare. 

Mai mult, Larisa Iordache a dat vestea cea mare, la puțin timp după cununia civilă cu Cristian Chiriță. Cei doi așteaptă venirea pe lume a unui copil, iar fosta sportivă a așteptat trecerea primului trimestru de sarcină pentru a face anunțul. 

Cu ce se ocupă logodnicul Larisei Iordache 

La vârsta de 23 de ani, Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă și are o carieră de succes.

Tânărul din Chișinău deține și o companie care se ocupă cu închirierea mașinilor, scuterelor sau motocicletelor, astfel că are venituri din mai multe surse. 

Larisa Iordache este însărcinată  

Fosta gimnastă a decis să dea vestea cea mare printr-o poză în care se află alături de logodnicul ei, în timp ce acesta îi ține mâna pe burtică.  

“Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare . Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubiea noastra infinită“, este mesajul atașat pozei.   

Larisa Iordache a mărturisit că a așteptat siguranța că totul este bine, atât medical cât și emoțional, înainte de împărtăși cu publicul bucuria ei.  

„În primul rând am profitat de liniștea pe care noi, cumva, am avut-o în perioada asta, pentru că, cu o astfel de veste și cu o astfel de binecuvântare de la Bunul Dumnezeu pentru noi a fost o bucurie foarte mare și am vrut să ne bucurăm noi în prima parte a procesului să zic așa. Totul a decurs bine și medical vorbind și emoțional. Când am aflat că totul este în regulă și că totul este bine, am hotărât (…) să se știe”, a spus bruneta pentru Spynews. 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 sept. 2024, 10:01 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×