Puya joacă într-un film românesc al cărui buget se ridică la 500.000 de euro. Ce rol are artistul

Publicat: 03 sept. 2024, 10:19 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

„Transilvanian Ninja”, un film românesc al cărui buget se ridică la 500.000 de euro, are o distribuție de excepție! Puya și Brusli dau nas în nas la filmări!

Se anunță cea mai tare comedie care va fi lansată pe 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae, „Transilvanian Ninja”!

Actorul Alin Panc se află pentru prima dată în postura de regizor și când se aliază din nou cu bunul său prieten și coleg Vărul Săndel nu poate să iasă decât o super producție. Este pentru prima dată când Alin Panc a decis să investească în jur de 500.000 de euro într-o comedie în care și-a adunat toate forțele și ambiția de a face un film despre care să se vorbească mult timp de acum încolo.

„Filmul este prima comedie cu karate românească ce conține scene fun de acțiune, o comedie ce tratează dorința fiecăruia dintre noi de a deveni justițiar sau supererou. Cu filmul ăsta arătăm cum există și la noi supereroi și pe care îi tratăm într-un mod fun. În „Transilvanian Ninja” mai arătăm cum poți să îți îndeplinești visele la orice vârstă. Ne-am dus cu filmul în zona comediilor americane, cu ninja, ca stil și abordare. E o mixtură de umor pentru toate vârstele și categoriile sociale, avem un cast excepțional, care a jucat cu multă plăcere și bucurie în film și asta se simte”, mărturisește Alin Panc.

Puya joacă într-un film românesc al cărui buget se ridică la 500.000 de euro. Ce rol are artistul

Filmările pentru „Transilvanian Ninja” s-au desfășurat într-un sat deosebit, european, Gura Râului, care a făcut ca totul să iasă minunat, într-un decor de vis.

„Filmul scoate în evidență calitățile unui ninjalău. De ce „Transilvanian Ninja”?
Pentru că în Zalău s-au întâmplat toate minunile țării și aici au fost primii ninjalăi din lume!”, a mai adăugat regizorul și actorul Alin Panc, extrem de încântat de tot ceea ce s-a întâmplat la filmări.

Distribuția este una de zile mari, de la Puya la Cornel Palade

Cine joacă în comedia „Transilvanian Ninja”? S-au ales numai nume pe măsură iar distracția a fost în toi la filmări.

Puya are unul dintre rolurile principale! Cornel Palade va juca un rol magistral și anume, Brusli. Diana Matei, Ozana Barabancea, Natalia Mateuț, Sandu Pop, Alin Panc, Sebastian Lupu, Snik, Vero Căliman, Cezara Munteanu, Diana Sar, Sandu Lungu sunt cei care se depășesc pe ei înșiși atunci când vine vorba de rolurile pe care le interpretează în „Transilvanian Ninja”.

Povestea „Transilvanian Ninja”

NINEL și VIOLIN sunt doi prieteni trecuți de prima tinerețe din Gura Râului. Viețile lor revolvă în jurul problemelor cotidiene ce le colorează viața, de altfel banală.
Totul se schimbă când NINEL o invită pe RAMONA la concertul din sat iar cei doi intră în conflict cu gașca lui FLORIN, cei mai temuți oameni din sat.
În urma acestui incident, NINEL și VIOLIN sunt sfătuiți de ȘEFUL DE POST să urmeze antrenamentul de ninja oferit de BRUSLI din satul NĂPÂRLIȚI. Acesta din urmă îi refuză dar una dintre fetele lui, DIANA, acceptă să-i antreneze într-un final.
Pe măsură ce NINEL și VIOLIN avansează cu antrenamentele primii ninja români iau naștere. Acești noi supereroi locali decid să repare problemele provocate de gașca lui FLORIN în Gura Râului dar pică în mijlocul unui jaf organizat de FLORIN.
Cine o să iasă victorios? O să vedeți de pe 6 decembrie în cinematografe!

Publicat: 03 sept. 2024, 10:19 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×