Cătălin Botezatu, despre relația tumultuoasă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Gabi are nevoie de…”

Publicat: 03 sept. 2024, 09:37 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care Bianca Drăgușanu o are cu Gabi Bădălău. Iată ce a spus! 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost în atenția publicului pentru despărțirile și împăcările lor. Cătălin Botezatu a comentat acest aspect și a vorbit despre firea „neastâmpărată” a fostei lui iubite. 

Cătălin Botezatu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău 

„Bianca este neastâmpărată de când o știu, dar așa îi șade ei bine. O mai ponderam eu când eram împreună.. S-a mai maturizat oricum și ea, e o femeie specială, prețioasă din toate punctele de vedere. E o nebunatică, dar eu nu vreau să o judec, că nu sunt în măsură. 

Tot ce pot să mai spun este că bărbații din viața ei trebuie să fie puternici, să aibă răbdare și să știe că n-au cum să stăpânească fiara din ea. Gabi are nevoie de ‘cohones’ mari în relația cu ea. Nu e o femeie pentru oricine…”, a declarat celebrul designer pentru Viva. 

Celebrul designer: „Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger 

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre începuturile relației cu Bianca Drăgușanu, dar și despre aspecte neștiute ale personalității vedetei. Din declarațiile designerului reiese că ar fi fost dragoste la prima vedere, o relație plină de adrenalină care nu a cunoscut niciodată monotonia. Mai mult, el spune că Bianca s-a realizat pe toate planurile, iar el a crezut mereu în acest lucru. 

„Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger, ne-am văzut, ne-am plăcut și de aici a început nebunia. A fost o relație nebună, plină de adrenalină, nicidecum monotonă. Din ea pleca acea fiară, acea panteră, care tot timpul te ținea cu adrenalina la cote înalte. Are simțul umorului, al aventurii, al nebuniei, e deșteaptă, are personalitate. 

Bianca Drăgușanu a început prin a fi „blonda lui Bote”, dar acum e acea fată celebră, o mamă deosebită și o femeie de afaceri care a reușit în fashion, care face lucruri frumoase, în acest domeniu. Am știut de la început că va reuși. Așa că, să lăsăm răutățile, ipocriziile, și să ne vedem de grădina noastră, să nu o mai comentăm, să nu ne mai intereseze ce fac alții”, a mai spus designerul pentru Click. 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 sept. 2024, 09:37 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×