Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu a venit cu poliția la ușa lui: „Acest circ…”

Publicat: 03 sept. 2024, 09:40 Autor: Denisa Iordache Vedete

Gabi Bădălău a reacționat! Afaceristul a oferit prima declarație după ce Claudia Pătrășcanu a venit cu poliția la ușa lui. Iată ce a spus! 

Claudia Pătrășcanu a apelat la oamenii legii pentru a-și recupera copiii de la Gabi Bădălău și s-a dus acasă la el. Mai mult, cântăreața l-a acuzat că nu respectă regulile impuse și nu îi dă cei doi băieți atunci când trebuie. 

În urma acestor demersuri și acuzații făcute de fosta soție, Gabi Bădălău a reacționat și și-a exprimt partea de adevăr. 

Gabi Bădălău, despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu 

Omul de afaceri a negat complet acuzațiile aduse de mama copiilor lui și a precizat faptul că băieții trebuiau să se afle la el, întocmai după cum ar fi stabilit împreună cu Claudia Pătrășcanu. 

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. 

Ce a spus Claudia Pătrășcanu

Cântăreața susține că a încercat pe cale pașnică să își recupereze copii, dar nu a reușit. Prin urmare, s-a decis să apeleze la oamenii legii pentru a-și primi copii. 

Aceste încercări nu au dat roade, astfel că afaceristul nu era în casa respectivă cu cei doi băieți, iar aceștia ar fi fost la fotbal. 

„Mămica lui a ieșit după 20 de minute și le-a transmis domnilor agenți din Bolintin că copiii sunt la fotbal cu tatăl. Celor din Voluntari le-a spus că sunt în Bolintin și uite așa, pe timpul meu, copiii nu sunt lăsați să vină acasă după două săptămâni de stat la ei. Îndoctrinați și mințiți. Observați cum înregistrează poliția și cum minte cu nerușinare această femeie. Îmi vreau copiii acasă! Pe timpul meu! Toate autoritățile… luați inițiativă! Nu plec fără copiii mei”, este mesajul postat de cântăreață pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 03 sept. 2024, 09:40 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×