Inoke, fiica lui Cabral, nu acceptă suport financiar din partea tatălui ei. Prezentatorul TV a dezvăluit motivul

Publicat: 31 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Ibacka, refuză suportul financiar din partea tatălui său. Cabral a spus motivul!

În timpul unei pauze de filmare a emisiunii „Ce spun românii” de la PRO TV, Cabral a împărtășit câteva întâmplări amuzante despre familiile care participă la show. Prezentatorul TV a făcut, de asemenea, referire la familia sa, concentrându-se în special pe Inoke, fiica sa cea mare, pe care o are cu Luana Ibacka. 

De ce refuză Inoke sprijinul financiar al tatălui ei

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis. A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău. «Mai, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok las-o așa și după aia îmi scrie. «Nu-mi mai trimite, doar am salariu»”, a povestit Cabral uimit de gestul lui Inoke. 

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a explicat prezentatorul pentru libertatea.ro. 

Fosta soție a vorbit despre divorțul de Cabral

Luana a devenit soția lui Cabral în anul 2000. Blonda este cu 10 ani mai mare decât prezentatorul de la Pro TV și în timpul mariajului lor a apărut o fetiță, Inoke, care acum are aproape 19 ani. 

După divorț, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago. 

Mai mult, fosta soție a vorbit și despre episodul divorțului. Luana a declarat că trăia într-o minciună și și-a dat seama că trebuie să plece și fiecare să își vadă de viața lui.  

”Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm. M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc”, a spus Luana. 

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 31 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×