Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt

Publicat: 29 aug. 2024, 11:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Tatăl lui Cătălin Măruță s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Se pare că în ultima perioadă bărbatul se confrunta cu unele probleme de sănătate, iar corpul său nu a mai făcut față. Constantin Măruță și-a dat ultima suflare pe un pat de spital. Acesta era internat la Institutul Matei Balș din Capitală pentru infecția cu SARS-CoV-2.

În urma celor întâmplate, Cătălin Măruță trece prin momente grele. Pentru următoare zile acesta o să lipsească de la emisiunea de la PRO TV și se va ocupa de înmormântarea părintelui său.

Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace”, este mesajul transmis de Cătălin Măruță, în mediul online.

De asemenea, la rândul ei, și Andra a transmis un mesaj dureros în mediul online. Aceasta a mărturisit că era foarte apropiată de socrul ei, iar trecerea în neființă a acestuia a lăsat un gol uriaș în familia lor.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Andra Măruță.

Publicat: 29 aug. 2024, 11:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×