Betty Salam își sărbătorește ziua de naștere! Ce mesaj i-a transmis Cătălin Vișănescu: „Îți doresc…”

Publicat: 28 aug. 2024, 14:43 Autor: Denisa Iordache Vedete

Betty Salam își sărbătorește ziua de naștere. Iată câți ani împlinește, dar și ce mesaj i-a transmis Cătălin Vișănescu! 

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost în atenția presei în urmă cu puțin timp, atunci când fiica lui Florin Salam a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei. Mai mult, zvonurile legate de o posibilă relație dintre brunetă și Iuly Neamțu au uimit oamenii, dar artista a ieșit în față și a negat orice zvon.

Astăzi, Betty Salam sărbătorește frumoasa vârstă de 24 de ani, iar Cătălin Vișănescu i-a transmis un mesaj cu această ocazie. 

Betty Salam își sărbătorește ziua de naștere 

Cătălin Vișănescu a publicat pe rețelele de socializare, la secțiunea Story, o poză în care se află alături de Betty Salam, alături de mesajul: 

„La mulți ani! Îți doresc multă sănătate și fericire! Love u” 

Ce spunea Betty Salam despre despărțirea de Cătălin 

Betty Salam preciza faptul că o afectează comentariile răutăcioase pe care le primește din partea celor care nici nu o cunosc personal. 

„Pauza pe care noi am luat-o este ca o refacere și pentru mine, dar și pentru soțul meu. Vrem să avem o relație sănătoasă și să stăm bine pe psihic, nu să stăm să ne complacem. Unii dintre ei aruncă cu pietre în mine. Pe mine mă doare, dar familia mă susține și mă înțelege. (…). 

Tatăl meu e alături de mine, fratele meu este alături de mine, toți cei din familie, iar Cătălin îmi vrea binele, iar eu lui la fel. Matthias este în grija mea, este un copil fericit, vreau doar să mă refac. Oamenii știu doar să judece dar nu știu ei familia mea”, a mai spus fiica lui Florin Salam. 

De asemenea, Betty Salam mărturisea că nu vrea să divorţeze de soţul ei, doar spera ca prin această pauză să îşi consolideze relaţia. 

E o perioadă puțin mai dificilă într-adevăr. (…) Vreau să se pună stop la tot ce se vorbește pentru că m-am săturat. Mă dor toate aceste lucruri, pentru că numai eu știu sufletul meu. (…) Numai eu știu cât mă străduiesc și eu să fiu cineva în viață, și nu vreau să arunce nimeni cu noroi către mine. 

Cătălin este și va fi bărbatul meu, îl respect, el mă respectă pe mine, numai că oamenii trebuie să înțeleagă că sunt vremuri noi, iar o pauză îți poate salva relația. Eu nu am divorțat, nu voi divorța. Noi ținem legătura zi de zi. Noi vorbim, ne vedem, luăm masa împreună”, a mai spus artista la momentul respectiv pentru Antena Stars. 

 

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 28 aug. 2024, 14:43 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×