Cine a fost și ce meserie a avut tatăl lui Cătălin Măruță! Soțul Andrei a vrut să-i calce pe urme

Publicat: 28 aug. 2024, 10:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine a fost și ce meserie a avut tatăl lui Cătălin Măruță! Multă lume se întreabă cine sunt părinţii lui Cătălin Măruță dar și ce relație are prezentatorul TV cu cei care i-au dat viață. Aceștia sunt pensionari de ani buni, iar despre tatăl său, Cătălin spune că și-ar fi dorit să aibă profesia acestuia.

De la bun început trebuie spus despre Cătălin Măruță că are o relație foarte frumoasă cu părinții săi. De ziua mamei lui, Rusalina Măruță, care a avut loc la mijlocul lunii mai, Cătălin a făcut publice câteva fotografii emoţionante cu femeia care i-a dat viaţă. Realizatorul TV a postat mai multe imagini pe Facebook cu mama lui, alături de un mesaj transmis cu ocazia zilei ei de naștere.

Cine a fost și ce meserie a avut tatăl lui Cătălin Măruță!

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc. Și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”, a scris prezentatorul.

Părinții vedetei TV sunt pensionari de ani buni. Prezentatorul a dezvăluit, la un moment dat, faptul că mama lui a lucrat ca statistician, iar tatăl său a fost judecător.

Soțul Andrei a vrut să-i calce pe urme tatălui său

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Din cele spuse de vedeta TV, Cătălin a vrut să-i calce pe urme tatălui său, însă pasiunea pentru televiziune a fost mai puternică. Cătălin Măruță a dezvăluit şi că a avut ocazia să pledeze în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

„Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică. Să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări. Niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur, mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul.

Cătălin Măruță, în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit

Cătălin Măruță este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit. Ce mesaj emoționant a transmis Andra.

Andra și Cătălin Măruță trec prin clipe dureroase. În urmă cu puțin timp, tatăl prezentatorului de la Pro TV, fost judecător la Tribunalul Gorj,  s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

”Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul Andrei. Vezi toată știrea aici.

Publicat: 28 aug. 2024, 10:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×