Maya, fiica Antoniei, împlinește vârsta de 14 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei

Publicat: 28 aug. 2024, 10:28 Autor: Denisa Iordache Vedete

Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, împlinește vârsta de 14 ani. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei! 

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie și are doi băieți. Înainte să îl cunoască pe artist, vedeta s-a iubit cu un italian și a adus pe lume o fetiță, Maya. 

Fiica Antoniei împlinește 14 ani 

Antonia a făcut tot posibilul să păstreze legătura cu fiica ei și să nu se îndepărteze, în ciuda distanței. Cu ocazia aniversării ei, Antonia i-a transmis un mesaj emoționant. 

„Acum 14 ani a venit pe lume prima mea dragoste. O poveste de dragoste unică ce are o anumită profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată.”, este mesajul publicat de vedetă pe rețelele de socializare. 

Maya i-a moștenit frumusețea mamei ei, iar astăzi este o adolescentă superbă, foarte activă pe rețelele de socializare. 

Maya a urcat pe scena de la Neversea alături de Alex Velea 

Alex Velea menține o legătură specială cu fiica partenerei sale din căsătoria anterioară. Se pare că solistul o încurajează acum pe Maya să urmeze o carieră în domeniul artistic, prin urmare s-ar putea să îi vedem mai des pe scenă împreună în viitor. 

Maya i-a moștenit frumusețea Antoniei, iar unii au remarcat asemănările ei cu celebra sa mamă. Adolescenta în vârstă de 14 ani locuiește de mult timp în Italia, dar își vizitează des frații și mama. 

„Am crezut că este Antonia prima dată, după am realizat că e Maya”/ „Seamănă perfect cu Antonia”/ „Ce a crescut, este mai înaltă decât Antonia cred”/ „Nu pot să cred, ce mare s-a făcut Maya”/ „Ce frumoasă e Maya”/ „O moștenește pe mama ei la frumusețe!”/ Așa frumusețe de fată, îi seamănă mamei ei”, au fost unele dintre comentariile făcute de public atunci când Maya a urcat pe scenă alături de Alex Velea.

 

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 28 aug. 2024, 10:28 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×