Andra își sărbătorește ziua de naștere, la o zi după ce l-a botezat pe Isaia, fiul Vlăduței Lupău. Ce mesaj emoționant i-a transmis Vlăduța: „Aș avea multe de zis…”

Publicat: 24 aug. 2024, 14:56 Autor: Denisa Iordache Vedete

Andra își serbează ziua de naștere! Celebra cântăreață a petrecut alături de familie și a primit un mesaj emoționant din partea Vlăduței Lupău! 

Andra a sărbătorit alături de familia ei și a Vlăduței Lupău botezul micuțului Isaia, căruia i-a devenit mamă spirituală. Cu ocazia aniversării ei, care a avut loc la o zi distanță de la botez, Vlăduța Lupău a simțit nevoia să îi transmită un mesaj cântăreței care i-a botezat băiețelul. 

Ce mesaj i-a transmis Vlăduța Lupău

Pe cele două artiste le leagă o strânsă prietenie de ani de zile, iar acum Andra și Cătălin Măruță au devenit părinții spiritual ai micuțului Isaia și au intrat în familia Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus. 

„Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie! Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată de ziua ta a fost și sărbătoarea lui. Mulțumim din suflet pentru bucurie”, este mesajul postat de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare. 

Andra și Cătălin Măruță l-au botezat pe Isaia, fiul Vlăduței Lupău 

Vlăduța Lupău își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Același lucru l-a făcut și la botezul fiului cel mic, Isaia. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din ziua marelui eveniment cu decorațiunile alese și cu momentele în care se distrau cu nașii și invitații. Vlăduța Lupău a optat pentru o tematică albă care semnifică puritate, a ales trandafiri și decor alb, dar și una dintre cele două ținute ale ei a fost albă. 

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!  
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!  
Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare. 

După ceremonia de creștinare care a fost plină de emoție, a urmat petrecerea care s-a desfășurat în cadrul unui decor de vis într-o locație exclusivistă din Cluj. Decorul a fost format din flori, inimioare, lumânări și baloane care respectau tematica aleasă de vedetă, albă. Pe lângă tortul minunat care a fost băgat într-o bilă mare albă, ce a fost spartă pentru ca invitații să-l poată vedea, Vlăduța Lupău a ales și un candy bar delicios. Mai mult, Vlăduța Lupău a surprins-o pe Andra cu un tort minunat special pentru ziua ei de naștere!

„Astazi am fost nasi pentru micutul Isaia! A fost o zi plina de emotie si binecuvantare, in care am impartasit bucuria acestui moment special cu Vladuta si Adi! Ne bucuram ca facem parte din povestea voastra si suntem alaturi de voi pe acest drum frumos.”, este mesajul transmis de Andra, nașa celui mic. 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 aug. 2024, 14:56 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×