Vlăduța Lupău i-a organizat un botez ca în basme fiului ei, Isaia! Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu au întreținut atmosfera

Publicat: 23 aug. 2024, 12:38 Autor: Denisa Iordache Vedete

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat băiețelul cel mic, pe Isaia. Iată primele imagini de la evenimentul spectaculos! 

Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat un eveniment deosebit pentru botezul fiului lor, Isaia. Ceremonia a fost marcată de momente pline de emoție și iubire, cu nașii Andra și Cătălin Măruță alături la fiecare pas.

Petrecerea care a urmat a fost una spectaculoasă, unde toate detaliile au fost atent pregătite pentru a crea o atmosferă de neuitat.  

Vlăduța Lupău și-a botezat fiul cel mic 

Vlăduța Lupău își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Același lucru l-a făcut și la botezul fiului cel mic, Isaia. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din ziua marelui eveniment cu decorațiunile alese și cu momentele în care se distrau cu nașii și invitații. Vlăduța Lupău a optat pentru o tematică albă care semnifică puritate, a ales trandafiri și decor alb, dar și una dintre cele două ținute ale ei a fost albă. 

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! 
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! 
Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

După ceremonia de creștinare care a fost plină de emoție, a urmat petrecerea care s-a desfășurat în cadrul unui decor de vis într-o locație exclusivistă din Cluj. Decorul a fost format din flori, inimioare, lumânări și baloane care respectau tematica aleasă de vedetă, albă. Pe lângă tortul minunat care a fost băgat într-o bilă mare albă, ce a fost spartă pentru ca invitații să-l poată vedea, Vlăduța Lupău a ales și un candy bar delicios. 

S-au distrat cu Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu 

Inițial, atmosfera a fost întreținută de un Dj. Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu au preluat microfoanele pentru o seară de neuitat. Petrecerea a fost realizată pentru a sărbători ziua în care micuțul Isaia a devenit creștin, iar Vlăduța Lupău și Adi Rus nu au vrut dar în plic. 

„Astazi am fost nasi pentru micutul Isaia! A fost o zi plina de emotie si binecuvantare, in care am impartasit bucuria acestui moment special cu Vladuta si Adi! Ne bucuram ca facem parte din povestea voastra si suntem alaturi de voi pe acest drum frumos.”, este mesajul transmis de Andra, nașa celui mic.

Sursă foto: social media

 

Publicat: 23 aug. 2024, 12:38 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×