Horoscop SEPTEMBRIE 2024! Runele au pregătit noroc triplu pentru 4 zodii

Publicat: 23 aug. 2024, 12:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Horoscop SEPTEMBRIE 2024! Runele au pregătit noroc triplu pentru 4 zodii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ce semn este mai probabil să facă o baie de șase ore, urmată de un masaj suedez de lux și un desert decadent? Taurul, desigur! Taurul este un semn de pământ reprezentat de putere divină. La fel ca animalul lor celest, cei din această zodie se bucură de relaxare în medii senine, feerice, înconjurate de sunete blânde, arome liniștitoare și savuroase.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ai fost vreodată atât de ocupat încât ți-ai fi dorit să te poți clona doar pentru a finaliza totul? Aceasta este experiența Gemeni pe scurt. Spontani, jucăuși și adorabil de imperfecți, Gemenii sunt mânați de curiozitatea lor nesățioasă. Simbolizat în mod corespunzător de gemenii cerești. Acest semn de aer era interesat de atât de multe activități încât a trebuit să se dubleze. Știi, nu e rău deloc!

Horoscop SEPTEMBRIE 2024

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Reprezentat de crab, Racul se împletește perfect între mare și țărm, reprezentând capacitatea Racului de a exista atât pe tărâmurile emoționale, cât și pe cele materiale. Racii sunt foarte intuitivi și abilitățile lor psihice se manifestă în spații tangibile. Dar, la fel ca și crustaceele cu coajă tare, acest semn de apă este dispus să facă orice este necesar pentru a se proteja emoțional. Pentru a cunoaște acest semn, va trebui să stabiliți încredere!

Leu (23 iulie – 22 august)

Întinde covorul roșu pentru că Leul a sosit. Pasionat, loial și infam de dramatic, Leul este reprezentat de regele junglei, iar aceste semne de foc pline de spirit sunt regii și reginele junglei cerești. Sunt încântați să își îmbrățișeze statutul regal: vioi, teatrali și înflăcărați, leilor le place să se bucure de lumina reflectoarelor și să sărbătorească… ei înșiși.

Publicat: 23 aug. 2024, 12:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×