Adela Popescu și Radu Vâlcan sărbătoresc 9 ani de la nuntă. Cum au petrecut cei doi: „Este simbolul fertilității”

Publicat: 23 aug. 2024, 11:42 Autor: Denisa Iordache Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan sărbătoresc 9 ani de la nuntă. Iată ce mesaj emoționant a postat prezentatorul TV!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi și-au format o familie minunată și au trei băieți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sărbătoresc nunta de lut

„Nouă ani de la căsătorie, Nunta de lut. Lutul care, cică, este simbolul fertilității. 😁
Te iubesc, frumoasa mea! ❤️”,
este mesajul postat de Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Într-un interviu în exclusivitate pentru CIAO, Radu Vâlcan a povestit detalii din culisele relației cu Adela Popescu. Adela și Radu au trecut de la statutul de colegi la cel de iubiți. S-au asigurat, în primă fază, să nu se prindă nimeni de schimbare. Și-au dorit discreție și au reușit o perioadă ca povestea lor de iubire să rămână secretă.

“Nu știa nimeni de relația noastră. Eram protagonist în “Iubire și onoare”, Adela era personaj secundar, era antagonistă cumva. Era foarte mediatizată povestea serialului și eu la momentul ăla și Adela și ne-a fost teamă cumva. Nu-mi place medietizarea din punctul ăsta de vedere, adică pentru mine viața discretă e foarte importantă. Ne gândeam unde plecăm să nu ne vadă, plecăm la Brașov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotărât să mergem acolo la Ruse”, a spus Rdau Vâlcan, pentru CIAO.RO, despre prima lor întâlnire din Bulgaria.

Radu Vâlcan și Adela Popescu obișnuiau să comunice prin sms-uri, în primă fază, chiar dacă erau la o distanță de doar câțiva metri unul de celălalt. “S-a aflat la un moment dat, adică până să se afle în presă, deja se știa în echipă. Dar momentele alea, lunile alea, de când eram împreună, au fost ale noastre. Le-am trăit intens pentru că nu știa nimeni și era foarte mișto la repetiții.  Nu neapărat repetam împreună, dar eram cumva în aceleași secvențe și noi ne dădeam mesaje. Îmi aduc aminte că era BlackBerry-ul cu taste și ne dădeam mesaje peste masă. Eram aici, ea era în partea cealaltă. Aveam noi povestea noastră și a fost superb”, a conchis soțul Adelei Popescu.

Sursă foto: social media

Publicat: 23 aug. 2024, 11:42 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×