Horoscop FINANCIAR septembrie 2024. Jupiter Retrograd aduce mari schimbări pentru 4 zodii

Publicat: 22 aug. 2024, 14:14 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Horoscop FINANCIAR septembrie 2024. Jupiter Retrograd aduce mari schimbări pentru 4 zodii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Având în vedere toate avertismentele despre economia noastră actuală, septembrie aduce oportunități de abundență odată ce stațiile Venus (care guvernează dragostea și banii) direcționează la începutul lunii. La scurt timp după ce Venus merge direct, Jupiter se retrogradează, dar acest dans înapoi este cam a doua șansă la o prietenie. Stelele te încurajează să te reconectezi cu cineva cu care ai pierdut legătura. În plus, există o mulțime de scuze cosmice pentru a te bucura de nopți confortabile acasă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Trebuie să-i dai torța Balanței luna aceasta, dar doar pentru că sezonul zilei de naștere s-a încheiat nu înseamnă că stelele au terminat să-ți trimită aventuri cosmice. În primul rând, când Venus trece direct, aruncați-vă pe orice schimbare de look pe care ați luat-o în considerare, fie că este vorba de o modificare corporală sau de un machiaj plin de capriciu. Când Jupiter, planeta expansiunii, își începe retrogradul, primești un impuls de încredere de la stele, amintindu-ți că averea îi favorizează pe cei îndrăzneți. Și, deși s-ar putea să fiți foarte confortabil acasă, verificați-vă cu prietenii, deoarece cineva poate avea nevoie de sprijinul dvs. În plus, stelele îți amintesc încă o dată de valoarea ta și îți cer să salvezi vinovăția legată de a face bani pentru miliardari.

Horoscop FINANCIAR septembrie 2024

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Când iubirea lui Venus merge direct, ești însărcinat să cobori garda. Doar pentru că ai un înțepăt nu înseamnă că folosirea lui ar trebui să fie primul tău impuls, Scorpion. Tema ta pentru septembrie este eliminarea obiceiurilor proaste, care vor îmbunătăți dramatic sănătatea tuturor relațiilor tale. Și, pe tema relațiilor, asigurați-vă că vă citiți horoscopul ca să știți ce să faceți dacă Jupiter retrograd vă aruncă un fost în cale. În plus, nu uitați să folosiți luna plină pentru a vă reîncărca, deoarece oportunitățile creative pot necesita energie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Septembrie te vede bucurându-te de dragoste în condițiile tale, Capricorn. În funcție de situația dvs., acest lucru ar putea însemna orice, de la dizolvarea așteptărilor societății cu privire la modul în care arată familia, până la un autostop. Există un singur sfat pe care vedetele doresc ca fiecare dintre voi să-l urmeze și acesta este încrederea pe care, în acest caz, o cunoașteți cel mai bine. Totuși (surprinzător pentru toată lumea), a doua jumătate a lunii te vede dispus să adopti o altă perspectivă și să crești datorită ei.

Publicat: 22 aug. 2024, 14:14 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×