EXCLUSIV | Daniel Nuță, dezvăluiri din viața de cuplu + Scenele din serialul Groapa, la care iubita actorului nu s-a uitat

Publicat: 26 aug. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Daniel Nuță se simte bine pe platourile de filmare și acest lucru se vede prin prisma rolurilor din producții precum “Ascensiunea imperiilor: Otomanii”, “Noaptea lui Vlad” sau serialul Groapa al cărui prim sezon s-a încheiat recent, fiind difuzat la Pro TV. Din  toamnă îl vom vedea pe marele ecran în comedia “Retreat Vama Veche”, în piese de teatru, dar este în cărți și pentru producții internaționale, despre care, momentan, nu poate oferi detalii. Despre feedback-ul primit de la public dar și din partea iubitei sale, actrița Cezara Petredeanu, în legătură cu personajul său din Groapa, Daniel Nuță a oferit declarații exclusive pentru CIAO.RO.

Daniel Nuță este pe principiul că tot timpul trebuie să învețe ceva nou, astfel încât atunci când se ivește un proiect nou să fie cât mai bine pregătit și să facă față cu brio provocărilor.Pe plan personal, actorul trăiește de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste cu o colegă de breaslă, Cezara Petredeanu.

Primul sezon Groapa s-a încheiat. Care a fost impactul pe care personajul Sasha Vlahu l-a avut în rândul publicului?

Publicul, într-un număr mare, a fost acolo cu noi, cu Sasha. O groază de mesaje cu felicitări pentru ceea ce am făcut, pentru cât de frumoase și complex construite sunt personajele, despre cum i-am inspirat pe spectatori. Oamenii vor mai mult. Înțeleg și de ce. Și eu aș vrea în locul lor. Mulți dintre ei l-au văzut deja pe VOYO, dar s-au uitat și la ediția de TV cu drag pentru poveste și pentru personajele lor preferate.

Daniel Nuță despre iubita sa: “Nu s-a uitat la secvențele de dragoste între Sasha și Alma, în rest, a apreciat ceea ce am făcut acolo”

Ești genul de actor care își urmărește prestația pe micul ecran? Cât de exigent ești cu tine în raport cu munca depusă pe platourile de filmare?

Da, mă uit la ceea ce am făcut pentru că mă interesează cum se vede și cum se simte ce am gândit în momentul filmării. E important și baremul personal pe care mi-l construiesc după ce vizionez, dar și feedback-ul publicului contează extrem de mult.

Ce feedback ai primit din partea iubitei tale, Cezara – tot actriță și ea, legat de rolul tău din serialul de la Pro TV? Cât de bine tolerați scenele de apropiere din diverse proiecte pe care partenerul/partenera le are de jucat? În cazul tău, scenele pe care le-ai avut de jucat în serial alături de Teona Stavarachi?

Nu s-a uitat la secvențele de dragoste între Sasha și Alma, în rest, a apreciat ceea ce am făcut acolo. Nu e vorba de gelozie, știe și ea cum funcționează lucrurile, iar în cazul meu, e același raport. Atât timp cât lucrurile funcționează bine între noi, nu are nimeni nicio temere sau frică. Plus că, meseria asta e despre altceva, nu numai despre pupat sau împușcat la cadru.

Daniel Nuță: “Unul dintre proiecte e cu niște super actori pe care toată lumea îi cunoaște”

Povesteai la un moment dat că îți place să investești în tine, să înveți lucruri noi, astfel încât la ivirea unui nou rol să fii pregătit. Ce astfel de cursuri/ sporturi noi ai în plan?

Pe perioada verii, am reînceput vechile activități. Cursuri de accent de limba engleză, alergat, înot, sală, vizionat filme/seriale, călărie. Am descoperit mai nou wakeboard-ul, care îmi place foarte mult. Nu mă pregătesc pentru un rol făcând Wakeboard, e doar fun și e un sport pentru sezonul de vară.

Unul printre principalele obiective pentru tine este legat de piața internațională de film. Ce vești ne dai? Urmează să te vedem într-un astfel de proiect?

Bineînțeles că nu vă pot spune, dar vor fi niște proiecte, vă spun la momentul în care voi putea, dar ce este cert, e că unul dintre ele e cu niște super actori pe care toată lumea îi cunoaște. Aștept să primesc și în România niște răspunsuri de la câteva proiecte.

Daniel Nuță despre Retreat Vama Veche: „A fost prima mea comedie în film și m-am distrat foarte tare”

Ce diferențe ai observat între castingurile făcute în România și cele din afară? Cât de greu obții un rol într-o producție străină față de una autohtonă?

Sincer, la castingurile internaționale e mai greu de ajuns să dai proba, dar dacă ai această șansă, deciziile se iau mult mai repede și mult mai simplu decât în România.

Din toamnă te vom vedea pe marele ecran în comedia Retreat Vama Veche. Ce rol ai? Care au fost provocările la filmări?

Provocarea numărul unu a fost să mă abțin din a râde la cadru. Am avut niște colegi total nebuni, în sensul bun al cuvântului, lângă care era foarte greu să nu râzi, la cadru fiind. A fost prima mea comedie în film și m-am distrat foarte tare. Abia aștept să îl vedem cu toții. Sper să devină un hit în cinematografele din România.

Daniel Nuță: „Cezara e cea mai sinceră persoană, mă cunoaște mai bine ca oricine”

Tu și Cezara v-ați cunoscut în urmă cu 4 ani jucând împreună într-un spectacol de teatru. Cum este conviețuirea dintre doi actori? Obișnuiți să dezbateți și acasă lucrurile legate de proiectele profesionale sau vă detașați de profesie în timpul liber?

Majoritatea deciziilor vis-a-vis de meserie se iau acasă, împreună, sfătuindu-ne. E cea mai sinceră persoană, mă cunoaște mai bine ca oricine și uneori ne contrăm destul de puternic. Cred, însă, că doar așa se construiesc lucruri valoroase și de calitate.

Te vezi în ipostaza de tată în viața reală? Îți dorești acest lucru în viitorul apropiat sau momentan este prioritară cariera?

Când va fi momentul, voi simți, deocamdată focusul este îndreptat spre a construi ceva solid în viața mea, din toate punctele de vedere.

Foto: Instagram

Publicat: 26 aug. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×