Florin Piersic, primele declarații despre starea actuală de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred.” Marele actor nu se va întoarce curând pe scenă

Publicat: 22 aug. 2024, 12:10 Autor: Denisa Iordache Vedete

Florin Piersic a făcut primele declarații despre starea actuală de sănătate. Iată ce a spus! 

Florin Piersic se află într-o clinică de recuperare și observă progrese semnificative în ceea ce îi privește starea de sănătate. Marele actor a spus de ce nu se poate întoarce pe scenă curând. 

Florin Piersic, primele declarații 

Florin Piersic își ține la curent fanii cu starea actuală de sănătate. Îndrăgitul actor i-a asigurat pe oamenii care îl iubesc că este bine, iar recuperarea dă roade. 

„Eu sunt bine, mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși de trei luni de zile sau două luni jumate, să stau numai în căldurile astea, toată lumea suferă din cauza asta”, a declarat maestrul, conform România TV. 

Florin Piersic: „ M-ați recunoscut? Nu cred” 

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta  

Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim”,  a transmis marele actor printr-un clip video postat de clinica unde se recuperează. 

Ce spunea marele actor cu ceva timp în urmă 

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte”, a declarat actorul pentru România TV. 

 

Publicat: 22 aug. 2024, 12:10 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×