Raluca Bădulescu are cont pe Only Fans. Ce reacție a avut fiul ei atunci când a aflat: „Evident că fiul meu…”

Publicat: 19 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Raluca Bădulescu a mărturisit! Ce reacție a avut fiul ei atunci când a aflat că mama lui postează pe OnlyFans? Iată ce a spus! 

Vârsta de 50 de ani nu o ține pe loc pe Raluca Bădulescu. Vedeta face ce îi place și nu ține cont de gura lumii. Recent, ea a vorbit despre contul ei de Only Fans și a dezvăluit ce fel de fotografii postează acolo, dar și ce părere are fiul ei în vârstă de 22 de ani. 

Only Fans este o platformă cunoscută pentru pozele nonconformiste și senzuale pe care femeile obișnuiesc să le distribuie. 

Raluca Bădulescu are cont pe Only Fans 

Raluca Bădulescu se iubește atât de mult și este atât de mulțumită de corpul ei, încât s-a decis să facă și bani din treaba asta. Vedeta își etalează silueta pe Instagram, așa că de ce nu ar putea să o facă și pe Only Fans? 

„Nu e vorba de curaj foarte mare, ci o altă metodă creativă de a te exprima. Depinde foarte mult de contentul pe care îl postezi, știi? Fiecare are o altă metodă de exprimare, la fel ca pe Instagram sau alte rețele de socializare.  

Depinde de ce vrei să exprimi. Este o altă latură a personalității mele, sunt lucruri care sunt ca o continuare firească a ținutelor pe care le purtam, în general, a discursului meu. Nu sunt chestii ieșite din comun. Fiecare om este liber să posteze pe orice fel de platformă orice fel de content vrea. Toți content-creatorii au un anumit specific”, a spus Raluca Bădulescu pentru fanatik. 

Ce părere are fiul ei 

Vedeta a primit critici și a fost atenționată de faptul că fiul ei în vârstă de 22 de ani ar putea fi afectat de această situație. Regina regească a dat replică tuturor celor care au comentat și le-a spus ce părere are fiul ei.

„Evident că fiul meu e la fel de open-minded ca mine. Fiul meu are 22 de ani. Sinceră să fiu, nu văd legătura în niciun fel de context din partea nimănui, pentru că are 22 de ani. Aici nu vorbim, știi că am mai văzut discuția asta pe Instagram și am mai primit astfel de întrebări cărora nu le-am răspuns, că nu mă apuc acum eu să dau explicații pe rețelele de socializare. Suntem adulți cu toții”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Ce fel de fotografii posteaza Raluca Bădulescu pe OnlyFans 

„Contentul meu este un amestec de fashion, glam, sexy, mă rog. Oamenii sunt liberi să gândească ce vor ei, imaginația este liberă, tocmai de asta e bine că trăim în această lume, pentru că e vorba doar de imagine. Imaginația fiecăruia poate să meargă oriunde. 

Lucrez cu o echipă super-profesionistă. Sunt stiliști, make-up artiști, fotografi. La fel ca toate lucrurile pe care le-am făcut până acum, mie îmi plac profesioniștii din fiecare domeniu, faptul că totul trebuie dus la un nivel. Nu ai cum să te apuci de unul singur și să îți faci poză cu telefonul”, a mai adăugat ea.

 

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 19 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×