Vlăduța Lupău, pregătiri intense pentru botezul micuțului Isaia. Cum arată invitațiile și ce mesaj special au

Publicat: 15 aug. 2024, 14:57 Autor: Denisa Iordache Vedete

Vlăduța Lupău a anunțat când își va boteza fiul cel mic, dar a dezvăluit și cum arată invitația! Ce mesaj emoționant a atașat pe ea? Iată ce a postat! 

Vlăduța Lupău este o mămică fericită. Dacă în urmă cu câteva zile toată familia sărbătorea aniversarea lui Iair, băiețelului cel mare care a împlinit 2 ani, acum artista se pregătește pentru un nou motiv de sărbătoare. Cântăreața este în toiul pregătirilor pentru botezul lui Isaia și a ales o invitație specială cu un mesaj emoționant. 

Vlăduța Lupău se pregătește de botezul lui Iair 

Vlăduța Lupău își ține fanii la curent  cu tot ceea ce face. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu invitația la botezul micuțului Isaia și a anunțat când va avea loc botezul. 

„Săptămâna viitoare. Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale și niciun cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor tale. Isaia, împreună și părinții Vlăduța și Adi, frățiorul meu, Iair”, este o parte din mesajul care se regăsește pe invitația de botez.

Cine vor fi nașii 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV cântăreața a dezvăluit cine vor fi nașii fiului ei. Se pare că celebrul prezentator şi soţia lui, Andra, au acceptat acest rol cu bucurie. Fanii vedetei au reacţionat imediat. 

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra. I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales. 

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a spus Vlăduța Lupău. 

Cătălin Măruță a fost surprins de vestea pe care Vlăduța Lupău a oferit-o în direct la emisiunea lui.

„I-auite, vedeți? Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap”, a spus Cătălin Măruță la momentul respectiv.  

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 aug. 2024, 14:57 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×