Anca Serea își sărbătorește fetița! Leah a împlinit 5 ani și a avut parte de o petrecere ca în povești

Publicat: 16 aug. 2024, 09:47 Autor: Denisa Iordache Vedete

Anca Serea i-a organizat o petrecere ca în povești micuței Leah, care a împlinit 5 ani! Iată primele imagini! 

Anca Serea și Adi Sînă fac tot ceea ce pot pentru a le oferi amintiri de neuitat copiilor lor. Cei doi au organizat o petrecere de vis pentru fiica lor, Leah, sărbătorita familiei care a împlinit vârsta de 5 ani. Mascotele din desene animate, locul de joacă special amenajat, tortul superb și decorul roz, au fost unele dintre detaliile care i-au bucurat pe copii. Tematica petrecerii a fost Bluey&Bingo, preferații sărbătoritei. 

Anca Serea a sărbătorit-o pe Leah 

Anca Serea își ține la curent fanii cu evenimentele din viața ei. Vedeta a postat parcursul întregii zile de naștere a micuței Leah, le-a arătat urmăritorilor ei cât de frumos s-au distrat împreună și ce surprize i-a pregătit micuței sărbătorite. Leah s-a distrat alături de prieteni și familie și a avut o petrece de poveste. 

„La mulți ani, Leah-Maria! Mama, tata, buni și frații tăi te iubesc nespus de mult! Ne aduci bucurie in fiecare zi și datorită ție simțim ca totul e posibil. La mulți ani, veselie!”, este mesajul transmis de Anca Serea pe rețelele de socializare. 

Vedeta le face toate poftele 

Anca Serea a recunoscut că ea este cea care le face toate poftele celor mici și nu îi poate refuza, în timp ce tatăl lor le mai spune „Nu” din când în când. Cu toate astea, copiii sunt foarte înțelegători și nu întrec limita niciodată. 

”Sunt foarte fericită că ne aflăm într-un loc atât de frumos, cu prietenii, cu familia. E o zi specială, Leah astăzi împlinește cinci ani. Am venit să se joace, să mâncăm un tort gustos. 

În general le fac toate poftele, eu sunt părintele mai permisiv, Adi este părintele care le mai spune nu foarte, foarte rar. Niciodată nu ne împing la o limită. Înțeleg, le explicăm, vorbim cu ei foarte mult”, a declarat Anca Serea la Antena Stars. 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 aug. 2024, 09:47 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×