Laura Cosoi își sărbătorește fiica! Vera a împlinit 4 ani, iar vedeta i-a pregătit o surpriză

Publicat: 15 aug. 2024, 14:58 Autor: Denisa Iordache Vedete

Laura Cosoi o sărbătorește pe Vera, fiica ei care a împlinit 4 ani. Iată cum a surprins-o pe cea mică! 

Laura Cosoi este mama fericită a patru fetițe, Rita, Lara, Vera și Aida. Astăzi, proaspăta mămică are un motiv de bucurie, iar în familie este o zi specială pentru care s-au făcut pregătiri intense. Vera, micuța Laurei și a lui Cosmin Curticăpean, împlinește frumoasa vârstă de 4 ani. 

Cum a surprins-o Laura Cosoi pe Vera 

Laura Cosoi își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, iar în urmă cu o zi a anunțat pe rețelele de socializare un mesaj legat de pregătirile intense care au loc pentru ziua de naștere a Verei. Vedeta, alături de surorile sărbătoritei, au surprins-o încă de la primele ore pe cea mică cu baloane în camera ei și activități pentru copii. Vera s-a arătat foarte încântată de surpriză, iar Laura a postat-o pe cea mică și a atașat un mesaj special. După această zi specială, urmează o minivacanță în familie și botezul Aidei, cea mai nouă membră a familiei. 

„La mulți ani, lumina noastră”, a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare. 

Vedeta are un program încărcat 

De când a născut, Laura Cosoi are un șir de evenimente pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, iar acest lucru o copleșește. Cu toate astea, blondina susține că oamenii dragi îi dau putere să continue prin prezența lor. 

„De cand am nascut parca nu reusesc sa ma linistesc. Organizez o surpriza pentru ziua Verei, care este maine, vineri plecam intr-o mica vacanta si sunt inconjurata de bagaje. Imediat ce ne intoarcem pornim spre Marmaures unde va avea loc botezul Aidei. Va dati seama ca in paralel ma ocup si de acest eveniment plin de insemnatate pentru familia noastra! Dar va fi minunat pentru ca avem alaturi de noi oameni tare dragi, iar asta este tot ce conteaza pana la urma!”a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Sursă foto: social media
 

Publicat: 15 aug. 2024, 14:58 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×