Laura Cosoi, moment emoționant! Cum le-a anunțat vedeta pe cele trei fetițe că vor avea o surioară

Publicat: 17 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Laura Cosoi a pregătit un moment emoționant pentru cele trei fiice ale ei. Iată modul special prin care le-a spus că vor mai avea o surioară! 

Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată. Familia este acasă în formulă completă de când Aida a venit în viața lor, iar momentele petrecute împreună sunt cele mai importante. Blondina nu a vrut să anunțe oricum venirea pe lume a celei de-a patra fetițe, ci a pregătit un moment cu adevărat special. 

Cum a anunțat Laura Cosoi venirea pe lume a Aidei 

Laura Cosoi își ține fanii la curent cu toate evenimentele din viața ei. Vedeta a postat parcursul întregii perioade în care a așteptat-o pe micuța Aida, dar și după ce aceasta a venit pe lume. Recent, blondina a postat un filmuleț din ziua în care le-a anunțat pe Rita, Vera și Lara că vor mai avea o surioară, pe vremea când Aida era încă în burtică. 

„Fetele au aflat tarziu ca in vietile lor urmeaza sa apara o surioara, dar nu am vrut sa las la voia intamplarii acest moment. Am marcat evenimentul cu un picnic in livada, inconjurati de natura, in mangaierea razelor de soare, la apus. A fost surpriza mare si bucurie pe masura! Cand baloanele roz au iesit din cutie si au realizat ca va fi fetita, ca deja are si numele ales, Aida, ne-a cuprins pe toti o emotie de nedescris. Eu ma uitam incontinuu la Cosmin si abia imi stapaneam lacrimile. Fetitele strigau la unison “Aida” cu glascioarele lor copilaroase. A fost exact asa cum m-am asteptat, ele bune si “materne” in asteptarea surioarei lor inca de pe atunci mult iubite!” , este mesajul postat de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

A visat că va deveni mamă pentru a patra oară 

După ce a născut, Laura Cosoi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit cum fiica ei nou-născută i-a apărut în vis și i-a spus că va veni, dar și cum se va numi. 

„Duminica dimineata eram la slujba si cand am iesit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare sa nasti un copil in zi sfanta de duminica!”. 

Cateva ore mai tarziu, in noaptea de 28 iulie, s-a nascut Aida, natural, cu 4100 g si 54 cm. 

Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina, ca este fetita noastra si ca se numeste Aida.”, este mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare. 

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 17 aug. 2024, 10:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×