Mihai Voropchievici, horoscopul celor mai geloase zodii. Ferește-te de ele

Publicat: 10 aug. 2024, 16:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Mihai Voropchievici, horoscopul celor mai geloase zodii. Monstrul cu ochi verzi afectează pe toată lumea din când în când, dar unii oameni sunt cu siguranță mai geloși decât alții! În dragoste, prietenii și muncă, anumite semne se luptă cu invidia în fiecare zi. Deci, în astrologie, cine este cel mai probabil să-și piardă calmul? Vă vom prezenta tot ce trebuie să știți. Pentru un clasament al celor mai geloase semne ale zodiacului, citiți mai departe.

În general, semnele de apă sunt mai geloase decât celelalte elemente ale zodiacului.
Unele semne sunt geloase (dar nu răzbunătoare sau manipulatoare), în timp ce alte semne tind să provoace probleme atunci când simt invidie.
În funcție de harta natală a unei persoane, aceasta poate fi mai mult sau mai puțin geloasă decât persoana obișnuită cu semnul său. Totuși, astrologia poate oferi un punct de plecare excelent!

Mihai Voropchievici, horoscopul celor mai geloase zodii

Leu

Leului îi place să fie numărul 1 – dacă cineva ocupă primul loc, va urma gelozia.
Acest semn de incendiu se așteaptă să fie în centrul atenției, 24/7. În dragoste, prietenii și chiar în muncă, Leul înseamnă a fi adorat și a ocupa centrul scenei. Când altcineva le fură tunetul, monstrul cu ochi verzi își va ridica capul cu siguranță. Acest lucru le face cu siguranță una dintre cele mai geloase semne din zodiac!
Dacă Leul se simte gelos, ei vor riposta, dar doar încercând să-și întoarcă atenția asupra ei înșiși.
Dacă Leul vorbește despre sine și cere atenție (mai mult decât de obicei), atunci acesta este un semn bun că se simte gelos.
Chiar dacă acesta este unul dintre cele mai invidioase semne, este puțin probabil ca Leul să fie furios sau răzbunător – așa că așteptați să treacă gelozia.

Scorpion

Scorpionul tânjește la putere și pasiune – așa că dacă cineva are mai multe abilități decât el, Scorpionul se va simți amenințat.
Dacă partenerul lor are ochi rătăcitori, Scorpionul va simți că și-a pierdut adâncimea în relația lor. Când un Scorpion devine gelos, de obicei nu este vorba despre „să se ridice deasupra” lui; au șanse mai mari să se echilibreze.
Dacă te întâlnești cu acest semn de apă, nu ține numele fostului tău din gură. Scorpionul nu va putea face față invidiei lor!
Dacă lucrezi cu un Scorpion, păstrează-l ca un prieten, nu ca un inamic. Faceți clar că câștigurile dvs. sunt și ale lor și veți evita gelozia lor.
Un Scorpion gelos s-ar putea să te fantomă… dar este mai probabil să lupte cu focul. Dacă un Scorpion joacă jocuri, încearcă să-l învingi.

Mihai Voropchievici, horoscopul celor mai geloase zodii

Taur

Taurul tânjește la lux și dragoste – aceste dorințe pot stârni gelozie majoră.
Posesiv și dedicat, Taurul se va simți resentit dacă partenerul lor arată interesat de altcineva.[3] Și în viață, Taurul va fi invidios pe oricine are lucruri pe care și le dorește cu adevărat – o bucătărie grozavă, o cadă cu hidromasaj, cearșafuri din satin, ce vrei să spui. Ele sunt cu siguranță una dintre cele mai geloase semne din zodiac.
Un Taur înseamnă angajamente mari în dragoste – dacă sunt gata să devină serioși, dar tu încă joci terenul, vor fi geloși.
Nu este foarte probabil să se întâlnească în continuare cu cineva care îi face să se simtă invidioși, indiferent de circumstanță (deci încercați să evitați acest lucru).
Dacă încerci să-ți dai seama dacă un Taur este gelos pe lucrurile tale, să știi că nu se va da peste cap. Ar fi mai probabil să-ți copieze stilul!

foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 10 aug. 2024, 16:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×