Primele declarații ale lui Smiley, după ce a fost părăsit + Gina Pistol l-a dat afară: „Ea știe că am dreptate, dar n-a vrut să recunoască”

Publicat: 10 aug. 2024, 15:44 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. În prezent, cei doi sunt și colegi de trust, dar și fericiții părinți ai unei fetițe superbe. Cei doi își surprind zilnic fanii cu postări în mediul online.

Smiley a reușit să stârnească amuzamentul urmăritorilor cu cel mai recent video pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Cu siguranță, orice bărbat căsătorit se regăsește în micuța poveste prezentată de artist. Soțul Ginei Pistol joacă rolul părăsitului, cel care a avut o ceartă cu nevasta și a fost dat afară din casă.

„Nu, că trebuia totuși să pună cineva piciorul în prag. Păi nu se mai poate așa ceva. Nu știu, ea știe. Oricum știa că am dreptate. Nu se poate așa ceva. Ea știe că am dreptate. Și am avut dreptate. Dar n-a vrut să recunoască. Asta e treaba. Da”, spune Smiley în video.

Soțul Ginei Pistol este filmat în timp ce doarme pe jos, sub cerul liber și are toate bagajele scoase în stradă. Filmulețul a stârnit multe reacții amuzante ale fanilor.

În ce relații este Gina Pistol cu soacra

Ioana Maria, soacra Ginei Pistol, a vorbit despre nora ei în ziua nunții. Se pare că mama lui Smiley are doar vorbe de laudă la adresa blondinei pe care o consideră fiica ei.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”

Mama lui Smiley le-a oferit și un sfat celor doi. „Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”.

foto si video: social media/ahiva ciao.ro

Publicat: 10 aug. 2024, 15:44 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×