Dani Oțil, motivul pentru care tatăl lui nu acceptă bani de la el. Ce copilărie a avut prezentatorul de la Antena 1: „Cel mai rău mă durea când…”

Publicat: 08 aug. 2024, 10:31 Autor: Denisa Iordache Vedete

Dani Oțil și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia lui, dar și despre copilăria modestă pe care a trăit-o. De ce nu acceptă tatăl lui bani de la el? Iată ce a mărturisit!

Dani Oțil a abordat un subiect emoționant și a vorbit despre tatăl lui. Prezentatorul de la Neatza provine dintr-o familie modestă, iar acest lucru s-a resimțit asupra deciziilor lui financiare. El a vorbit despre copilărie, dar și despre relația pe care o are cu tatăl lui.

Dani Oțil, despre tatăl lui

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Faima și banii lui nu au schimbat cu nimic modul de trai al părinților lui, asta pentru că așa vrea tatăl lui. Dani vorbește cu admirație despre tatăl lui care a muncit din greu și a trăit modest mereu.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a spus Dani în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă.

Dani Oțil: „Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu.”

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă.

 

Publicat: 08 aug. 2024, 10:31 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×