Concurenta care a spus adevărul despre Insula Iubirii! Cristina Rotaru a dezvăluit detalii neștiute: „Totul de ordin senzațional”

Publicat: 06 aug. 2024, 11:56 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cristina Rotaru a făcut declarații neașteptate despre emisiunea „Insula Iubirii”! Bruneta a spus ce se întâmplă cu adevărat în emisiunea momentului. Iată ce a dezvăluit!

Cristina și Andrei Rotaru sunt unul dintre cuplurile care au ales să participe la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Bruneta a primit numeroase reacții negative din partea publicului. Aceștia o acuzau că este prea bună cu el și îl iartă în continuare, în ciuda faptului că este înșelată cu ispita Diandra. Cristina plânge zilnic și este afectată de acțiunile lui Andrei, în timp ce el se distrează cu ispita, iar acest lucru a făcut publicul s-o critice. Lucrurile nu ar sta chiar așa, conform spuselor Cristinei.

Ce a dezvăluit Cristina Rotaru despre Insula Iubirii

Concurenta de la Insula Iubirii a explicat că montajul realizat este diferit de realitate, iar lucrurile nu stau întocmai așa cum se arată la televizor.

„Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post.”, a fost mesajul publicat de Cristins Rotaru pe o rețea de socializare.

Bruneta este nemulțumită de modul în care sunt difuzate imaginile și de senzaționalul pe care emisiunea îl promovează. Mai mult, ea spune că imaginile sunt aranjate special pentru a induce publicului ceva ce nu este adevărat.

Cristina: „În rest, totul de ordin senzațional”

„Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează.

Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional.”, a continuat concurenta de la Insula Iubirii.

Sursă foto: social media

Publicat: 06 aug. 2024, 11:56 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×