Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru bunica lui care a împlinit 90 de ani: „Îmi zicea că viața este crudă, dar frumoasă”

Publicat: 05 aug. 2024, 12:54 Autor: Denisa Iordache Vedete

Radu Vâlcan a postat un mesaj emoționant pentru bunica lui care împlinește vârsta de 90 de ani. Iată ce a mărturisit prezentatorul Tv!

Radu Vâlcan este un familist convins, iar asta reiese și din relația minunată pe care o are cu soția lui, Adela Popescu și cei trei băieței ai lor. Prezentatorul de la Antena 1 își iubește bunica și are o relație foarte apropiată cu aceasta. Cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani, Radu a postat un mesaj emoționant pentru bunica Ilonka.

Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru bunica Ilonka

„De azi, bunică-mea, Ilonka, merge pe 90 de anotimpuri, veri. Nu mai este ca înainte, dar este prezentă și gândește în viitor. Pentru ea, prezentul sunt eu, viitorul sunt ai mei. 
Îmi zicea că viața este crudă, dar frumoasă. Să ne iubim. Să iertăm tot din jurul nostru. 
Am revăzut poze cu ea din tinerețe. Tânără, frumoasă. 
Da, viața este așa. Frumoasă! 
La multi ani, mamaie! ❤️
, este mesajul postat de prezentator pe rețelele de socializare.

Cum e să fii tată de trei băieți

Radu Vâlcan a povestit pentru Viva cum e să fii tată de trei băieți, care sunt momentele cele mai dificile de gestionat cu cei mici, dar și dacă se simte depășit de situație uneori.

„Fiecare zi este o provocare. Fiecare zi este altfel. Sunt dimineți perfecte, altele mai puțin. Cum dormim peste noapte, eu și ei, așa decurge ziua. Ușor? Nu, Doamne ajută! Provocarea este asta, să fie liniște în casă. Însă îmi plac provocările. Și… am parte de ele. Din plin.

Îți zic doar atât: da, răspicat, părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Crede-mă, negru pe alb. Dar e atât de frumos, încât uiţi repede părţile mai puţin plăcute.

Se bat, se împacă, se iubesc. Sunt dependenți unul de celălalt. Problema este că și eu sunt în echipa lor. Suntem patru pentru atenția Adelei.”, a declarat Radu Vâlcan pentru sursa citată.

Sursă foto: social media

Publicat: 05 aug. 2024, 12:54 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×