Cum se simte Laura Cosoi după a patra naștere: „Pot să plâng fără să mă ascund”

Publicat: 03 aug. 2024, 14:44 Autor: Denisa Iordache Vedete

Laura Cosoi a mărturisit cum se simte după a patra naștere. Iată ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare!

Laura Cosoi a dat naștere unei fetițe minunate pentru a patra oară. Vedeta se recuperează și profită de timpul pe care îl are și îl poate petrece alături de Aida, fără fetițele care sunt plecate în tabără.

Cum se simte Laura Cosoi după naștere

Vedeta și-a ținut la curent fanii pe tot parcursul acestui moment special din viața ei, a patra naștere. Laura Cosoi a postat un mesaj în care le spune urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum se simte, cum își petrece timpul și ce face pentru a se recupera.

„Suntem acasa de cateva zile bune. Ne adaptam. Fetele nu s-au intors inca. Am preferat sa petrecem cateva zile in trei. Si a fost o alegere inteleapta. Apucam sa ne odihnim, sa ne imbratisam, sa fim cu si pentru Aida cu totul. Eu alaptez, ma recuperez, dorm la pranz, nu trebuie sa strang, sa spal vasele, ci trebuie doar sa fiu cu ea.

Si, pe langa intimitatea care s-a creat intre noi, de parca am fi la primul copil🤍, pot sa imi fac programul cum doresc, pot sta ore in sir cu Aida in brate fara sa ma simt vinovata, pot sa o studiez si sa ma minunez, pot sa ma uit la fotografii cu fetele din tabara. Dar cel mai important este ca pot fi asa cum simt, pot sa plang fara sa ma ascund, fara sa explic, fara sa ma simt vulnerabila. De fericire, de nostalgie, de drag, de DOR…”, este o parte din mesajul postat de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Ce surpriză le-a pregătit fetițelor

„Cat de curand vom fi in formula completa si intalnirea fetelor cu Aida va fi coplesitoare. Le-am pregatit si o multime de surprize…Va fi o noua etapa in viata noastra, va fi un nou inceput in formula de 6, casa va fi plina de viata, de rasete, de chipuri fericite si glascioare cristaline! Si de-abia astept sa le cuprind pe toate in inima mea si sa le pastrez acolo pentru totdeauna!”, a continuat Laura Cosoi.

A visat că va deveni mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit cum fiica ei nou-născută i-a apărut în vis și i-a spus că va veni, dar și cum se va numi.

„Duminica dimineata eram la slujba si cand am iesit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare sa nasti un copil in zi sfanta de duminica!”.

Cateva ore mai tarziu, in noaptea de 28 iulie, s-a nascut Aida, natural, cu 4100 g si 54 cm.

Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina, ca este fetita noastra si ca se numeste Aida.”, este mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare.

Sursă foto: social media

Publicat: 03 aug. 2024, 14:44 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×