Mirela Vaida, momente grele cu băiețelul ei. Cel mic a fost dus de urgență la spital

Publicat: 02 aug. 2024, 09:20 Autor: Denisa Iordache Vedete

Mirela Vaida a ajuns la camera de gardă cu fiul ei. Prezentatoarea TV a fost nevoită să îl ducă de urgență pe Tudor la spital. Iată ce a declarat!

Mirela Vaida își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV a postat în secțiunea story o poză cu băiatul ei așezat pe un pat de spital. Blondina nu a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a micuțului.

Mirela Vaida, la spital cu copilul

Mirela a trecut prin momente dificile cu unul dintre copiii ei. Este vorba de Tudor, băiețelul care a ajuns la camera de gardă pentru că are probleme de sănătate.

Mirela Vaida nu a spus motivul pentru care a ajuns în această situație cu copilul ei, probabil pentru că acesta va fi supus unui control în urma căruia vor afla în ce stare este.

„La camera de gardă… Ce să facem? Așa e cu copiii mici”, este mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare.

A mai fost internată cu fetița

Prezentatoarea TV a mai trecut acum câteva luni prin momente grele cu fiica ei, Carla. Cea mică prezenta probleme de sănătate, așa că Mirela Vaida s-a decis să o interneze și să îi facă toate analizele necesare.

„Mă aflu de o săptămâna internată cu fetiță mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuză dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a stă internată într-un spital de copii mă înfricoșa!

Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui? Vreau să va spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști!”, este mesajul postat de Mirela Vaida pe rețelele de socializare, la vremea respectivă.

Ce sfaturi are prezentatoarea pentru părinți

„Atenție! Ne jucam unii cu alții și cred că asta le-aș dori copiilor de azi, să socializeze, dar nu în social media, să socializeze afară, să se joace jocurile copilăriei noastre, să se atingă, să se vadă, să vorbească unii cu alții, să stea în fața blocului sau în fața casei până îi strigă mama la 9:30, 10 seara: „Treceți acasă că trebuie să vă culcați, mâine aveți școală!”. Pentru noi asta era cea mai mare bucurie, să socializăm, să ne bucurăm, să ne jucăm până uitam de noi. Cred că sfatul cel mai frumos pentru copii ar fi să nu uite să fie copii. Copilăria trece atât de repede și toată viața tânjim după ea”, a declarat prezentatoarea TV conform Spynews.

Sursă foto: social media

Publicat: 02 aug. 2024, 09:20 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×