EXCLUSIV | Fiul lui Damian Drăghici și al Cristinei Stroe vrea o surioară sau un frățior. Ce spune artista despre mărirea familie + Nu exclude adopția

Publicat: 08 aug. 2024, 14:37 Autor: Andreea Archip Vedete

Cristina Stroe și Damian Drăghici sunt împreună de mai mulți ani, iar din 2019 experimentează rolul de părinți pentru fiul lor, Andrei. Băiețelul este considerat o adevărată minune în viața lor, mai ales că din punct de vedere medical, șansele ca artista să rămână însărcinată erau minime. În prezent, cuplul ia în calcul ideea de mărire a familiei, mai ales că puștiul le-a solicitat un frățior sau o surioară. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, soția lui Damian Drăghici ne-a mărturisit că dacă vor fi binecuvântați cu al doilea copil, va fi o mare bucurie. Artista nu exclude varianta adopției, specificând că este un vis de-al ei și că speră să îl îndeplinească atunci când va fi pregătită.

Cristina Stroe a revenit în atenția publicului cu o nouă piesă „Dă și tu din”, un manifest muzical gipsy-pop-electronic pentru libertate și acceptare. Soția lui Damian Drăghici este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica românească, dar și una dintre cele mai autentice și rebele artiste. Îndrăgostită de muzică și de cântat de când se știe, Cristina a studiat pianul de la vârsta de 6 ani și a explorat foarte multe genuri muzicale atât în calitate de interpretă, cât și de compozitoare.

Cristina Stroe: “Lui Andrei îi place foarte mult că îl luăm în serios și că îl tratăm de la egal la egal”

Cum îmbini viața de familie cu cariera?

 Pentru mine, viața de familie este cea mai importantă. Nu reușesc întotdeauna să le îmbin armonios, dar încerc în fiecare zi să fiu concentrată la studio și să lucrez eficient pentru a-mi permite să am timp prețios cu familia.

La un moment dat, băiețelul v-a anunțat că nu vrea cadouri, ci timp să stea cu mami și cu tati. Care este situația în prezent? Ați echilibrat balanța?

Cred că orice copil își dorește cât mai mult timp cu părinții, indiferent de situație. Eu cred că suntem mult mai echilibrați în gestionarea timpului, mai ales că Andrei a crescut și este la vârsta la care înțelege mult mai profund lucrurile. Comunicarea frumoasă dintre noi ne ajută să avem o înțelegere incredibilă și să ne fim alături, atât noi lui Andrei cât și el nouă. Vorbim foarte deschis despre tot ce avem de făcut, unde suntem, ce lucrăm, iar lui îi place foarte mult că îl luăm în serios și că îl tratăm de la egal la egal din punctul acesta de vedere. Este un copil minunat, sensibil, profund și extrem de inteligent și sunt recunoscătoare pentru felul în care Dumnezeu ne-a binecuvântat să-l avem pe el în viețile noastre.

Cristina Stroe: “Damian este un tată implicat în viața lui Andrei”

Având în vedere că amândoi sunteți artiști și aveți multe deplasări (concerte, evenimente, studio), cine vă ajută cu creșterea copilului?

 Eu nu am atât de multe deplasări și mi-am dorit să fie așa, ca să pot petrece mai mult timp cu Andrei. Nu am cum să suplinesc lipsa fizică a lui Damian, dar Andrei este foarte norocos că Damian petrece timp de calitate cu el atunci când se poate. Damian este un tată implicat în viața lui Andrei. În rest, ajutorul meu de bază este mama mea, fără de care nu aș fi reușit să fac atâtea lucruri. Îi sunt foarte recunoscătoare și plec de acasă foarte liniștită sufletește știind că Andrei este pe cele mai bune mâini și că se bucură de iubirea nemărginită a bunicii.

Cristina Stroe: “Dacă va fi să mai avem un copil, îl așteptăm și îl primim cu brațele deschise. Referitor la adopție, este un vis al meu pe care sper să mi-l îndeplinesc”

 Ai mărturisit că Andrei este o minune în viața voastră și că a apărut când nu mai sperați. Vă mai doriți un alt copil? Luați în calcul și varianta adopției?

 Andrei este o minune în adevăratul sens al cuvântului. În primul rând, din punct de vedere medical, pentru că ar fi existat foarte puține șanse ca eu să pot rămâne însărcinată vreodată. Nu știu dacă îndrăznesc să mă mai gândesc la un alt copil, dar las această portiță deschisă, mai ales pentru că Andrei își dorește foarte mult un frățior sau o surioară. Cred foarte tare în puterea Lui Dumnezeu și în faptul că minunile există pentru că noi am simțit Mâna Lui Dumnezeu atunci când Ne-a binecuvântat cu Andrei și dacă va fi să mai avem un copil, îl așteptăm și îl primim cu brațele deschise. Referitor la adopție, este un vis al meu pe care sper să mi-l îndeplinesc atunci când voi considera că sunt total pregătită. Este un subiect foarte intim pentru mine și nu pot să spun mai mult decât că există și acest gând.

Damian Drăghici și Cristina Stroe, vacanță cu copilul, dar și escapade romantice

 Ce planuri aveți pentru vara asta? Atât din punct de vedere muzical, cât și personal?

 Plănuim să plecăm într-o vacanță undeva la mare și să profităm din plin de timpul pe care îl vom avea împreună. Eu și Damian ne-am planificat și câteva escapade scurte doar noi doi și cam atât. Însă, în muzică, treaba nu se oprește niciodată pentru că avem o echipă minunată la hub-ul nostru creativ – We Are Family Records și reușim să ne planificăm și organizăm toate proiectele din timp, ca să ținem pasul cu piața muzicală.

 Ce destinație ați ales pentru vacanța cu copilul?

Ne plac foarte mult Grecia, Spania și Italia, pentru că sunt locații la o aruncătură de băț și pentru că ne rupem puțin de rutina pe care o avem în România. Cu siguranță vom alege una dintre aceste locații. Nu ne-am hotărât încă pentru că suntem, oricum, spontani.

Foto: Instagram

Publicat: 08 aug. 2024, 14:37 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×