EXCLUSIV | Gina Pistol, despre relația cu Smiley de când e la PRO TV. Ce avertisment îi dă : “Nu o lua personal!”

Publicat: 07 aug. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Mai nou, cei doi soți sunt și colegi la Pro TV, artistul fiind jurat la Vocea României, iar ea a revenit în televiziune, adjudecându-și rolul de prezentatoare a show-ului culinar MasterChef. Cuplul a făcut declarații exclusive pentru CIAO.RO, legate de viața de familie, în special despre relația cu fiica lor, Josephine. De când are două fete acasă – soția și fiica, artistul este mai creativ și scoate piese pe bandă rulantă, cea mai nouă lansare fiind “Cum te văd eu”.

Smiley și Gina Pistol au devenit, pentru prima dată, părinți în primăvara lui 2021, când s-a născut Josephine. Cuplul a ales să nu expună chipul fetiței pe rețelele de socializare. Mai mult, Gina a renunțat pentru o bună perioadă la televiziune pentru a se dedica vieții de familie. Artistul este un fin observator al fiicei sale, dar și un partener de joacă de încredere. Iată ce a moștenit micuța de la părinții lui celebri.

Mi se pare sau ești mai creativ de când ai două fete în viața ta – Gina și Josephine – care te inspiră.

Smiley: Eu nu pot să îmi dau seama, dacă vouă vi se pare, înseamnă că sunt mai creativ. Acum având două muze în casă tot timpul, da, probabil că sunt.

Gina Pistol: Și cred că a început să înțeleagă femeia altfel, pentru că o vede pe Josephine, care acum e un copil și prinde toate etapele de dezvoltare.

Gina Pistol, avertisment pentru Smiley: “Și mie mi-e greu să mă înțeleg. Nu o lua personal!”

Smiley: Și pot să spun că de când se nasc sunt confuze. Nu ele sunt confuze, noi suntem confuzi în legătură cu tot ce înseamnă femeia. Femeia de când se naște este o structură complexă și bărbaților le e greu de când sunt mici să le înțeleagă.

Gina Pistol: Vrei să-ți spun ceva? Și mie mi-e greu să mă înțeleg. Nu o lua personal!

Smiley: Asta este o concluzie pe care am tras-o anul ăsta observând-o pe fii-mea. A, deci nu se întâmplă la un moment dat un declic, nu, ele așa sunt de la început.

Care este cea mai mare provocare la care te-a supus fiica ta până în prezent?

Smiley: Cea mai mare provocare ți-o dă atunci când trebuie să pleci și îți spune: tati, te rog, nu pleca! Atunci e provocarea!

Gina Pistol despre relația cu fiica ei: “Nu am păcălit-o, nu am dispărut din peisaj”

Plecați pe furiș? Cum procedați?

Gina Pistol: Nu am făcut niciodată asta, nu. Întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea și întotdeuana i-am explicat. Nu am păcălit-o, nu am dispărut din peisaj. Pur și simplu am vorbit cu ea fix cum vorbești cu un om mare. Și, deși nu par, copiii înțeleg foarte multe. Adică noi asta am descoperit la Josephine.

Cu cine seamănă din punct de vedere fizic?

Smiley: E o combinație între amândoi.

Gina: Ochii clar ai lui Andrei, sunt ochii lui. Părul sper tot al lui, bine, și eu am păr bun, dar Andrei are un păr…îl urăsc pentru asta!

Dar zâmbetul al cui este?

Smiley: Câteodată este al meu, câteodată este al ei.

Gina Pistol: Dar face aceleași fețe pe care le facem noi. Este foarte expresivă, se strâmbă, e foarte funny.

Smiley: E un copil foarte funny.

Gina Pistol: De la amândoi a luat asta.

Foto: Instagram

Publicat: 07 aug. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×