Cătălin Botezatu a dat verdictul! Ce părere are celebrul designer despre Andrei Nae, profesorul în fustă: „Așa ceva…”

Publicat: 30 iul. 2024, 14:12 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cătălin Botezatu a dat verdictul! Celebrul designer îl desființează pe profesorul în fustă. Are sau nu are stil? Iată ce a declarat!

După întregul val de reacții stârnit în urma apariției lui Andrei Nae, profesorul în fustă, a apărut și părerea unei personalități celebre din lumea modei care poate oferi un verdict. Cătălin Botezatu a comentat ținuta aleasă de profesorul universitar și a fost exact așa cum ne-a obișnuit și în emisiunea în care juriza ținute, direct și nemilos.

Ce părere are celebrul designer despre profesorul în fustă

Celebrul designer consideră că apariția profesorului universitar este nepotrivită în cadrul unei Universități. Mai mult, Cătălin Botezatu cataloghează vestimentația lui Andrei Nae drept una ostentativă, extremă și virulentă, nefiind demnă de un cadru didactic.

„Întotdeauna am considerat că persoanele publice sau persoanele care reprezintă puterea exemplului pentru societate, pentru oamenii care sunt în formare trebuie să tindă către perfecțiune. În cazul de față, eu zic că un profesor universitar, indiferent dacă este vorba despre o orientare sexuală sau nu, cred că abordarea vestimentară pe care o are lasă, totuși, de dorit. E o abordare extremă, ostentativă, virulentă, aș putea spune. Își dorește să atragă în mod express atenția. Nu este demnă de un cadru didactic, de un exemplu, așa cum spuneam mai devreme.

Indiferent ce face un om în intimitatea lui, astfel de expuneri publice, repet, ostentative, nu sunt normale. Nu poți să te prezinți în fața unor elevi, studenți, astfel îmbrăcat. Nu poți să ieși pe stradă astfel îmbrăcat. Tocmai de aceea, și o repet, orice individ/ individă poate să facă ce dorește în intimitatea sa, în dormitor sau în locuri mai puțin publice, dar în momentul în care ai depășit intimitatea trebuie să devină ceea ce sunt cu adevărat, așa cum Dumnezeu i-a lăsat. ”, a declarat designerul pentru Spynews.

Cătălin Botezatu: Așa ceva nu se poate!”

Cătălin Botezatu continuă comentariul comparând situația profesorului cu marile case de modă. În încheiere, celebrul designer îi oferă un sfat lui Andrei Nae.

„Este o abordare incorectă. E adevărat că la polul celălalt, căci vorbim iarăși de un pol, moda face și ea în așa fel încât să încurajeze vestimentația în acest sens. Să nu uităm că Chanel, Dior și multe alte case de modă au promovat rochii de seară și diverse produse vestimentare, destinate femeilor, purtate pe manechini bărbați. Așa ceva nu se poate! Eu zic că acele case de modă, indiferent că e vorba de case de modă foarte mari, celebre, cred că rămân în pană de idei atunci când nu mai au ce să facă și promovează aceste produse altfel decât ar fi firesc. Nu aplaud această apariție, din contră, i-aș sugera domnului profesor să revină la catedră și în fața elevilor cu demnitate, cu moralitate, iar intimitatea să și-o consume așa cum își dorește”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Mara Bănică a avut prima reacție

Părerile online au început să apară după postarea făcută de Mara Bănică, cea care a făcut publică apariția profesorului universitar Andrei Nae. Jurnalista a postat pe rețelele de socializare o poză cu profesorul îmbrăcat în ținuta respectivă și a atașat următorul mesaj:

„Fotografia este facuta astazi la Universitatea Bucuresti. In imagini este lector universitar dr Andrei Nae de la catedra de engleza. Ca se identifica “she” adica “ea”, n am o problema.
Bah baiatule..cum sa te prezinti in halul asta imbracat la studenti? Ca mai esti si in comisia de admitere. Plateste bah, o rochie de bun gust. Zici ca esti ultima centurista intoarsa n timp!”

Sursă foto: social media

Publicat: 30 iul. 2024, 14:12 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×