Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate despre Bianca Drăgușanu! De ce o numește „femeia accident” pe vedetă

Publicat: 01 aug. 2024, 10:43 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri neașteptate despre fosta lui parteneră, Bianca Drăgușanu! Cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire. Iată ce a declarat renumitul designer!

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Presa vuia și toată lumea vorbea despre relația lor, în urmă cu 15 ani. Astăzi, cei doi vorbesc frumos unul despre celălalt și au o relație de prietenie în continuare.

Cătălin Botezatu: „ Pentru mine a fost, este și va fi una dintre cele mai frumoase femei din România”

Cătălin Botezatu i-a oferit replică Biancăi, care a vorbit despre el în podcastul lui Bursucu și a recunoscut că designerul i-a schimbat viața.

„Așa e, Biancăi i-am schimbat viața. Pentru mine a fost este și va fi una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și speciale. Ea este o dovadă vie a faptului că poți, dacă vrei, și dacă ai ambiție, să ajungi acolo unde îți dorești, fără să faci compromisuri, de cine știe ce natură, așa cum mulți cred asta. Este foarte frumoasă, este, cum îmi place mie să spun, „femeia accident”, după care toată lumea întoarce capul pe stradă. Bărbații salivează după Bianca, toți și-ar dori-o! Dar, ce să vezi, nu se poate!”., a spus designerul pentru Click.

Cătălin Botezatu „Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger”

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre începuturile relației cu Bianca Drăgușanu, dar și despre aspecte neștiute ale personalității vedetei. Din declarațiile designerului reiese că ar fi fost dragoste la prima vedere, o relație plină de adrenalină care nu a cunoscut niciodată monotonia. Mai mult, el spune că Bianca s-a realizat pe toate planurile, iar el a crezut mereu în acest lucru.

„Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger, ne-am văzut, ne-am plăcut și de aici a început nebunia. A fost o relație nebună, plină de adrenalină, nicidecum monotonă. Din ea pleca acea fiară, acea panteră, care tot timpul te ținea cu adrenalina la cote înalte. Are simțul umorului, al aventurii, al nebuniei, e deșteaptă, are personalitate.

Bianca Drăgușanu a început prin a fi „blonda lui Bote”, dar acum e acea fată celebră, o mamă deosebită și o femeie de afaceri care a reușit în fashion, care face lucruri frumoase, în acest domeniu. Am știut de la început că va reuși. Așa că, să lăsăm răutățile, ipocriziile, și să ne vedem de grădina noastră, să nu o mai comentăm, să nu ne mai intereseze ce fac alții”, a mai spus designerul pentru sursa citată.

Ce părere are de operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu: „Poate că a mai exagerat”

Cătălin Botezatu a abordat și subiectul legat de frumusețea Biancăi Drăgușanu și, bineînțeles, de operațiile estetice prin care vedeta a trecut de-a lungul timpului.

„Bianca avea, la începuturi, frumusețea acelor vremuri. Pe vremea aceea, erau puține femei tinere atât de frumoase. În timp, însă, cu toții se schimbă, așa e moda, toate femeile își mai pun câte un silicon sau își măresc buzele.

Poate că a mai exagerat, dar depinde de gusturi. Ea este în pas cu trendul operațiilor estetice, inclusiv la nivelul feței, ceea ce este firesc. Adică, nu facem caz de alte cucoane cu nume grele, dar facem caz de Bianca! Asta e o ipocrizie!”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.

Ce sfat are designerul pentru femei

Cătălin Botezatu, la vârsta de 57 de ani, este un bărbat care a trecut prin multe relații de-a lungul vieții și a cunoscut o mulțime de femei. Astfel, designerul este în măsură să le ofere un sfat tuturor femeilor, pentru a evita monotonia într-o relație.

„Femeia trebuie să fie femeie, și după ce se mărită. Dimpotrivă, trebuie să fie și mai înfloritoare, să îți trezească mereu apetitul pentru ea, să-ți întrețină flacăra iubirii. Bianca știe să țină bărbatul în priză, să fie tot timpul aranjată și parfumată”., a spus creatorul de modă.

Sursă foto: social media

Publicat: 01 aug. 2024, 10:43 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×