Alexandru Ciucu, despre împăcarea cu Alina Sorescu: „Trebuie să avem răbdare.” Designerul își dorește o vacanță în patru

Publicat: 29 iul. 2024, 13:53 Autor: Denisa Iordache Vedete

Alexandru Ciucu nu este deloc încântat de decizia Alinei Sorescu de a divorța. Designerul a făcut declarații despre o posibilă împăcare dintre el și soție. Iată ce a mărturisit!

Alexandru Ciucu își dorește să salveze cei 14 ani de căsnicie alături de Alina Sorescu. Cei doi sunt în plin proces de divorț, dar designerul vorbește despre o vacanță în patru, alături de fiicele lor. Din declarațiile făcute de Alexandru Ciucu, pare că ar mai exista o speranță de împăcare între el și Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu, despre împăcare

Întrebat dacă există șanse să se împace cu Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a dat un răspuns din care reiese o urmă de speranță pe care o are în legătura cu viitorul căsniciei lui.

„Cred că este prea devreme pentru a putea da un răspuns la aceasta întrebare. Dar timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare. Deocamdată, cred că trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru echilibrul emoțional al copiilor noștri”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Click.

Designerul își doreșe o vacanță în patru

Designerul de modă este încrezător și face pași mici către o împăcare cu Alina Sorescu. Acesta a dezvăluit că ar fi vrut să plece în vacanță alături de soție și de fetițe pentru a reaprinde flacăra iubirii.

„M-am gândit, mai demult, și la o minivacanță, în patru, care cred că le-ar plăcea și copiilor, dar nu știu cum ar fi primită o astfel de inițiativă. Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine”, a mai spus designerul pentru sursa citată.

Alexandru Ciucu, despre Alina Sorescu

Creatorul de modă își iubește cu adevărat soția, iar asta reiese și din declarațiile făcute de designer în trecut. Acesta avea numai cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu.

„Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reușește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, spunea designerul în trecut.

Sursă foto: social media

Publicat: 29 iul. 2024, 13:53 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×