Miruna Lazea a spus „DA!”. Cel mai emoționant moment al cântăreței a fost ieșit din tipare: „Nu m-am gândit vreodată…”

Publicat: 29 iul. 2024, 12:55 Autor: Denisa Iordache Vedete

Miruna Lazea a trăit cel mai emoționant moment din viața ei. Artista a zis DA!, într-un cadru simplu, dar plin de iubire. Iată ce mesaj a transmis legat de moment!

Miruna Lazea se pregătește de nuntă! Fotbalistul Marius Constantin a făcut pasul cel mare și a îngenuncheat în fața partenerei lui. Momentul a fost neașteptat și a luat-o complet prin surprindere pe cântăreață, care nu era deloc pregătită.

Miruna Lazea a spus „DA!”

Momentul special a avut loc în urmă cu puțin timp, iar Miruna Lazea a împărtășit detaliile neștiute cu fanii de pe rețelele de socializare. Cântăreața a vorbit despre simplitatea momentului care a luat-o complet prin surprindere, dar și despre legătura extraordinară pe care o are cu viitorul soț.

„Nu m am gândit vreodată la acest moment, la această postare. Nu m-am gândit la cum o să se întâmple sau la ce inel să fie sau la cum o să arăt când o să l primesc sau unde și cu cine …
Cert este ca toate ne imaginam ca suntem pe o plajă tropicală, tu cu iubitul tău singuri, cu manichiura perfectă, machiată frumos, părul perfect și rochia albă din satin prin care trece briza mării, iar în buchetul uriaș de trandafiri roșii se află inelul.

Eu vă prezint acest moment simplu.. nemachiată, necoafata, iar programarea la unghii este peste 2 zile și fără domnu’, ca lui nu i place să se posteze… Aș vrea mai mult să se vadă cu adevărat fericirea și liniștea din această poză, să nu se piardă esența.. să nu se acopere cu machiaje și să se piardă în detalii.

Miruna Lazea: „Acest inel îl pot considera doar un cadou”

Cântăreața se simțea nevoită să împărtășească acest moment special cu fanii care au susținut-o mereu.

Acest inel îl pot considera doar un cadou.. cel mai frumos cadou pe care l am primit și bineînțeles simbolul dragostei și al unei alte etape. Deci când se întâmplă asta, înseamnă ca trebuie să fie o legătură extraordinară și da, noi o avem!

Poate dacă nu aș fi avut persoane care să mă aprecieze pentru cine sunt și ce fac, nu aș fi făcut această postare, pentru ca nu toată lumea se bucura pentru tine și consider ca doar cei apropiați se bucura cu adevărat, dar știu ca dintre toți urmăritorii pe care îi am pe rețelele de socializare, sunt câteva mii care mă plac .. sunt atâtea fete și nu numai care mi au trimis de atâtea ori mesaje atât de frumoase despre relația noastră foarte controversată😄
Față de voi mă simt “îndatorată” să fac această postare și să anunț acest eveniment fericit din viața mea, a noastră. Sunt chiar fericită pentru tot ce am și se întâmplă și RECUNOSCĂTOARE. Și acum.. ca să fie concret! Răspunsul a fost…DA!” este mesajul postat de Miruna Lazea pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat fanii

Wishing you a lifetime of love and happiness / Felicitari Miruna! /să rămâneți mereu la fel de frumoși, să va respectați mereu și să continuați să vă clădiți viața împreună!/ Iubiti-va mult /Chiar acum 2 zile nu stiu de ce când am vazut o postare cu voi m-am gândit, si acum uite… Felicitari din suflet!!! mă bucur pentru voiii Doamne ajutaaaa!!!, au fost unele dintre comentariile pe care cântăreața le-a primit.

Sursă foto: social media

Publicat: 29 iul. 2024, 12:55 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×